Bu Sefer Haksever Mi?

Bu Sefer Haksever Mi?

Çubuk’ta Saadet Partisi (SP) başkanlık adayında sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

SP Çubuk İlçe Başkanı İsa Çınar, “Halkımızın gönül rahatlığı ile üzerinde ittifak edebileceği bir aday ile karşılarına çıkmaya hazırlanıyoruz.” diyerek her kesimi kucaklayacak, halkın iyi tanıdığı, herkesin saygı ve sevgisine mazhar olacak sürpriz bir adaylarının olduğunu belirtti.

31 Mart Yerel Seçimleri için Türkiye genelinde olduğu gibi Çubuk’ta da siyaset sıcak geçiyor. Şu ana kadar AK Parti adayı dışında kesinleşmiş adayın bulunmaması, seçmenin dikkatini diğer partilere çekti. Belediyecilikte önemli bir yere sahip olan Milli Görüş geleneğini sürdürün SP, bu seçimde de halkın karşısına geçmiş yıllardaki başarıyı yakalayacak ve halkın refahını yükseltecek bir ekiple seçimlere girmeye hazırlanıyor. SP Çubuk İlçe Başkanı İsa Çınar, “94-99 yılları arasında bütün imkansızlıklara rağmen Çubuk’ta belediyeciliğin nasıl yapılabildiğini halkımız gördü. Bu bir yine bu hizmetlere talibiz. Şeffaf, hesap veren ve her çalışmada halkımızın düşüncesini alan bir anlayışla ilçeyi yönetmeye talibiz.” diye konuştu.
Milli Görüş anlayışının hakim olduğu belediyelerde kapalı kapılar arkasında işlem yapılmadığının altını çizen Başkan Çınar, “Partimize ait belediye başkanlarının geçmişte bir uygulaması vardı. Belediyenin kapısında ‘Rüşveti alan da verende mel’undur” hadisi serlevha olarak asıldı. Bu hadisi okuyan kimse gayri meşru bir işe tevessül edemedi. Bizim adaylarımız göreve geldiğinde yapılacak ilk iş bu hadislerin tekrar giriş kapısına asılması olacak.” dedi.

ŞEFFAF OLACAĞIZ

Belediyelerin en önemli vasıflarından birisinin de halka hesap vermek olduğunu kaydeden Çınar, “Şu an maalesef kimse belediyenin ne yaptığını, neyi nereye, ne kadar harcadığını bilmiyor. Belediyenin borcu ne kadar, geliri, gideri ne kadar açıklanmıyor. İsrafı önleyeceğiz, tutumlu olacağız ve mevcut imkanlarla halka daha iyi hizmet vereceğiz.” diyerek geçmişteki başarılarının buna en güzel örnek olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum