Bu Öğretmenler Alkışlanmalı

Bu Öğretmenler Alkışlanmalı

Çubuk'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı mücadele kapsamında sağlık çalışanları ve güvenlik güçleri için okul müdürü ve gönüllü öğretmenler siperlik üretmeye başladı.

Bu Öğretmenler Alkışlanmalı
Çubuk'ta Meslek Liseleri ve Halk Eğitim Merkezi dururken daha yeni açılan Bilim Sanat Merkezi müdürü ve öğretmenleri kendi imkanlarıyla sağlık çalışanları ve güvenlik güçleri için siperlik üretiyor. Sosyal medyada değil sosyal hayatın devamı için çalışıyorlar.

İlçe Yöneticileri Bu öğretmenleri ödüllendirmeli. 

Bu günde kadar ilçemizde çalışan değil ağzı laf yapan ve yatanın ödüllendirildiği herkez tarafından bilinir. İnşallah bundan sonra hakkıyla çalışan ve mücadele eden insanlar ödüllendiriilir. Bizim önerimiz ilçe yöneticilerin bu öğretmenleri örnek olması için ödüllendirmektir. İnşallah önerimiz dikkate alınır. 

Çubuk'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı mücadele kapsamında sağlık çalışanları ve güvenlik güçleri için okul müdürü ve gönüllü öğretmenler siperlik üretmeye başladı.

Çubuk Bilim Sanat Merkezi'nin müdürü Taner Aşçı, müdür yardımcısı Serkan Demir ve öğretmen Özgün Devrim günlük 100 siperlik üretiyor.

Taner Aşçı,yaptığı açıklamada, koronavirüsle mücadeleye kendilerinin de bir nebze olsun destek olmak istediklerini söyledi.

Tasarladıkları siperlikleri hızlı bir şekilde üretmeye başladıklarını vurgulayan Aşçı, malzemeleri kendi imkanları ve hayırseverlerin desteğiyle karşıladıklarını anlattı.

Aşçı, ilçedeki sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerine ürettikleri siperlikleri bir an önce ulaştırmak istediklerini belirterek, "Üretimde kolay dezenfekte olabilecek malzemeleri seçtik. Siperlikleri pvc, lastik ve zımbadan yapıyoruz. Üretim maliyeti oldukça düşük, amacımız salgınla hep birlikte mücadele etmeye katkı sağlamak. Henüz üç boyutlu yazıcımız olmadığı için elle üretim yapıyoruz. ancak bu şekilde çok daha hızlı sonuç alabiliyoruz. Yaptığımız hesaplamaya göre bir siperliği 2 lira 80 kuruşa mal ediyoruz." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.