Bizde Muayene Ücretsiz

Bizde Muayene Ücretsiz

Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Yıldırım, polikliniklerinde muayenelerin ücretsiz olduğunu ve bundan sonrada ücretsiz olacağını söyledi.

Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Yıldırım, polikliniklerinde muayenelerin ücretsiz olduğunu ve bundan sonrada ücretsiz olacağını söyledi.

Ağız ve Diş sağlığının önemine işaret eden Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Yıldırım, erken teşhis ve erken müdahale için ücretsiz Check Up hizmetlerinin devam ettiğini vurguladı.

Poliklinik hizmetleri hakkında Çubuk Haber’e bilgi veren Yıldırım, Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yaklaşık 7 yıldır Ankara’nın çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde Başkentlilere hizmet ettiklerini anlattı.

5dsc06813.jpg

Yıldırım, “Son 4 aydır Çubuk’ta hizmet etmekteyiz. Muayenelerimizi ücretsiz bir şekilde yapıyoruz ve bu şekilde de devam ettireceğiz. Polikliniğimizde tüm dalların muayeneleri ve tedavileri yapılmaktadır. Bölüm doktorlarımızla ve 9 ünitimizle Çubuklulara en iyi şekilde hizmet vermekteyiz.  Biz poliklinik olarak insan sağlığında en önemli unsurun ağız sağlığı ve hijyeni olduğunu söylüyoruz.  Sağlık ağızdan başlar diyoruz. Sindirim problemlerimizin de mide problemlerimizin de başlangıcı ağız ve diş sağlından kaynaklanmaktadır. Bizde kurum olarak ağız ve diş sağlığı ile ilgili her türlü tedaviyi en iyi şekilde sürdürmekteyiz. Merkezimizde 3 tedavi hekimi, 2 çocuk hekimi, 1 ortodontist, 1 diş eti uzmanı ve 1 çene cerrahı ile hizmet etmekteyiz.” 

Müşterilerin geldiğinde ilk olarak güler yüzle karşıladıklarını aktaran Yıldırım, “Daha sonra ücretsiz detaylı bir şekilde muayene ediyoruz. Çene filminin çekilmesiyle tedavide neler yapabileceğimiz üzerine müşterimizle görüşme yapıyoruz. Daha sonra tedavi kabul edilirse tedaviye başlıyoruz” diye konuştu.

 Diş Hekimi Menekşe Nur Kurnaz ise, erken müdahalenin, daha sonra karşı karşıya kalınacak sıkıntılı tedavi sürecini de engelleyeceğini vurguladı.

Hastane iletişim bilgileri şu şekilde;

Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Tel: 837 00 16 - 837 00 17    Fax: 837 10 03

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No: 23 Çubuk –Ankara

5dsc06824.jpg5dsc06816.jpg5dsc06813.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.