Bitmek bilmeyen çile

Son zamanlarda bir sorun haline gelen araç park sorunu bitmek bilmiyor. Bu yüzden dolayı hem yayalar hem de dükkan sahipleri şikayetçi. Bu sorun ile ilgili olarak İlçe trafik görevlilerinin yoğun çalışması dahi bu park sorununu çözemedi. Trafik polisinin vatandaşa  uyarıda bulunmasına rağmen hala park sorunu gündem de . Yolun   her iki tarafına yapılan düzensiz araç parkı iki tane aracın yan yana geçmesini imkansız kılıyor. Özellikle Kıbrıs caddesi ve PTT civarındaki bölgede yaşanan bu sorun araç trafiğini olumsuz yönde etkiliyor.

Bu sorunu çözüme kavuşabilmesi için caydırıcı cezaların gelmesi gerekiyor galiba. Yapılan uyarıları dikkate almayan sürücüler bence cezalandırılmalı. Bu sorun sadece trafik görevlilerini değil toplumu ilgilendiren bir sorun. Toplum olarak ne kadar duyarlıyız acaba. Acaba birileri bizi ikaz etmeden bir şeyleri doğru yapabilir miyiz. Yoksa hep ikaz mı edilmeliyiz. Yada hep zarar gördükten sonramı akıllanacağız.

Bizim için emek harcayan ve yaşamımızı kolaylaştırmaya çalışan görevlileri lütfen dikkate alalım çünkü onlar bizler varız diye varlar.

 

Bu yazı toplam 934 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar