BAŞKENT’TE ÜCRETSİZ FİNANS ve YATIRIM EĞİTİMİ

BAŞKENT’TE ÜCRETSİZ FİNANS ve YATIRIM EĞİTİMİ

BAŞKENT’TE ÜCRETSİZ FİNANS ve YATIRIM EĞİTİMİ

Avrupa’nın En İyi Aracı Kurumu Ödülü’ne sahip XTB, Türkiye çapında düzenlediği yatırım eğitimlerine bir yenisini daha ekliyor. 16 Eylül 2014 tarihinde Rixos Grand Ankara Hotel’de düzenlenecek seminerin konuşmacıları olan Ateşan Aybars ve Halil Reçber, katılımcıların “Nasıl iyi bir yatırımcı olurum?” sorusuna cevap niteliğinde ücretsiz bir eğitim sunuyor olacak.

XTB Menkul Değerler, 3 Eylül 2014- Türkiye’nin önde gelen aracı kurumlarından XTB Menkul Değerler, finans eğitimi düzenlemek amacıyla Ankara’ya geliyor. 16 Eylül 2014 tarihinde Rixos Grand Ankara Hotel’de düzenlenecek seminere, finans dünyasını yakından takip edenlerin yanı sıra; ithalat-ihracatla uğraşan, döviz ile çalışan sanayicilerin, bireysel yatırımcıların, esnaf ve KOBİ’lerin katılımı bekleniyor. XTB Türkiye Genel Müdürü Savaş Divanlıoğlu ise, düzenledikleri ücretsiz eğitimler ile yatırımcıların bilinçli işlem yapmalarının amaçlandığını ve ülke çapında finans meraklılarıyla bir araya gelmenin oldukça keyifli bir deneyim olduğunu belirtti.

ÜNLÜ EKONOMİSTLER ANKARA’DA BİR ARAYA GELİYOR

Güncel piyasaların açıklanan veriler ışığında incelenmesi ve doğru yorumlanarak gelire çevrilmesi konusunda yatırımcıya ışık tutacak etkinlik, bir yandan da ünlü ekonomistlerle fikir paylaşımı fırsatı sunuyor. Ankara Rixos Hotel’de düzenlenecek seminerde, Uluslararası Finans ve Emtia Uzmanı Ateşan Aybars ve Teknik Analist Halil Reçber’in katılımıyla; yatırım platformlarının kullanımı, kâr getiren emtialar, Altın’da yatırım stratejileri ve piyasalardaki dalgalanmaya karşı zarardan nasıl korunulması gerektiği hakkında detaylı bilgi verilirken, soru-cevap bölümünde ise katılımcılar, piyasaya dair merak ettiği her şeye anında cevap bulma imkanına sahip olacak.

KATILIM ÜCRETSİZ

16 Eylül 2014 tarihinde Ankara Rixos Hotel’de saat 18:30’da düzenlecek olan seminer tamamen ücretsiz olup tüm Ankaralılar davetlidir. Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için www.xtb.com.tr/ankarasemineri adresi ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.