BAŞKENT EDAŞ: 1   ÇUBUKSPOR: 0

BAŞKENT EDAŞ: 1 ÇUBUKSPOR: 0

U-17 Gençler Ligi Başladı...

     Şuayip YAMAN

U-17 Gençler Ligi ilk maçında, Ankara-Yenimahalle Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda Başkent EDAŞ takımı ile karşılaşan Çubukspor penaltı kaçırdığı karşılaşmada Erkin’in mükemmel golüne mani olamadı. Ve maçtan 1-0 yenik ayrıldı.

Karşılaşmaya Başkent EDAŞ hızlı başladı. İlk yarıda sayısız fırsatlardan yararlanamadı. Forvet oyuncuları gol pozisyonlarını hovardaca harcadılar.  Çubukspor kalabalık defansla rakibinin ataklarını karşı koymaya kalkışınca orta sahadan ileriye top taşıyamadı ve gol yollarında başarılı olamadı. İlk yarı golsüz bitti.

cubukspor.jpg

İkinci yarıda kulvarları iyi kullanan Çubukspor, rakibinin yorulmasını da fırsat bilerek ataklarını artırdı. 65. Dakikada Ufuk sol kulvardan aldığı topla ceza alanına girdi. EDAŞ defansı tarafından düşürülünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı Gökhan kullandı ve topu kalecinin sağına plase bir vuruşla gönderdi. Kaleci mükemmel bir refleksle uçarak topun kaleye girmesine izin vermedi.

68. dakikada Erkin sağ kulvardan aldığı topu birkaç adım sürdü. 18 yayının dışından attığı mükemmel bir şutla meşin yuvarlağı çatala mıhladı. Bu şahane golle EDAŞ 1-0 öne geçti. 

75. dakikada gole giden rakip oyuncuyu düşüren Çubukspor kalecisi Kemal kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Geriye kalan dakikaları Çubukspor 10 kişi ile tamamladı.   

cs.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum