BAŞKAN YAVAŞ’TANYILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE EKSPRES ULAŞIM MÜJDESİ

BAŞKAN YAVAŞ’TANYILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE EKSPRES ULAŞIM MÜJDESİ

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLER DE AYLIK İNDİRİMLİ ÖĞRENCİ ABONMAN KARTI İLE SEYAHAT EDEBİLECEK. AYRICA ESENBOĞA KÜLLİYESİNDE HER GÜN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇORBA DAĞITIMI YAPILACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Başkentli öğrencilere yönelik müjdelerine bir yenisi daha eklendi.

Başkent’te öğrenim gören öğrencilerin hem bütçesini düşünen hem de yaşamını kolaylaştıran uygulamalara imza atan Başkan Yavaş, öğrencilerden gelen yoğun talep üzerineYıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ)-Saray-Ulus-Kızılay arasında hizmet veren 474 numaralı hattın yeniden düzenlenmesi talimatını verdi.

        EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yeni planlama ileAYBÜ-Saray-Ulus-Kızılay hattı hem ekspres hatta dönüştürüldü hem de servis sayısı artırıldı.

HATTA İNDİRİMLİ ÖĞRENCİ ABONMAN KARTI GEÇERLİ OLACAK

11 Kasım Pazartesi gününden itibaren 41 olan servis sayısı 45’e yükseltilecek ve ekspres olarak hizmet vermeye başlayacak olan 474 numaralı hatta öğrenciler, indirimli aylık öğrenci abonman kartı da kullanabilecek.

        Bu hat üzerinden hafta içi toplu ulaşımlarını sağlayacak olan yolcular, GAMA İş Merkezi önünden sabah 07.35’te ilk servise, 19.20’de ise son servise binebilecek. Ekspres hat olarak çalışacak ve sadece ana duraklardan yolcu alacakhatta, servis AYBÜ’den sabahları saat 11.20’de başlayacak, akşamları ise 18.20’de sona erecek.

         EGO otobüsleriyle ulaşımlarını gerçekleştirebilecek olan tüm yolcular yapılan yeni düzenleme ile 10 dakika arayla servis hizmetinden yararlanabilecek.

ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI

         Ankara Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi nizamiye girişinde 11 Kasım 2019 Pazartesi gününden başlayarak hafta içi her gün saat 08.00'den itibaren üniversite öğrencilerine çorba ikramında bulunacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum