Başkan Özden’den  İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir’e Ziyaret

Başkan Özden’den İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir’e Ziyaret

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, görevine yeni atanan İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"in yaptığı açıklamaya göre; Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı ile birlikte yapılan ziyarette, görevine yeni atanan İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir"e hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Başkan Özden, ""Ziyaretimizde ilçe nüfusunun hızla büyüdüğü hatırlatılırken buna rağmen Çubuk"un Türkiye'nin en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu ifade ettik. Bu huzurda ilçede görev yapan emniyet görevlilerinin payının büyük olduğunu işaret ettik. Ancak İlçe Emniyet teşkilatının da ihtiyaçlarının hat safhada olduğunu İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan Özdemir"e altını çizerek anlattık. Özellikle ilçemizde polisin görev ve sorumluluk yerlerinin artması ile araç ve personel ihtiyaçlarının önemli derece de olduğunu kendilerine ilettik.

Yerel yönetimler olarak bizler de ilçemizin güvenliği için gerekli yatırımları hizmet alanımızda yaptığımızı vurguladık. Bu bağlamda özellikle karanlık bölgeler aydınlatılarak yaşam şartları uygun hale getirilmesi, trafik işaretleri ile yön levhaların da yapılan düzenlemeler belirtildi. Emniyet görevlileri ile yerel yönetim el ele vererek Çubuk"un daha yaşanılabilir bir hale getirilmesi için yapılan çalışmalar bundan sonra da devam edeceğini ifade ettik.

Kendiler de güvenlik hizmetini bir kurumun tek başına vermesinin mümkün olmadığını ifade ederek, emniyet güçlerinin yerel yönetimlerin desteğine ihtiyacı oluğunu söyledi. İlçe Emniyetinin ihtiyaçlarını bildiğini bu konuda bazı çalışmalar yapacaklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.