Başkan Özden'den Bayram Mesajı

Başkan Özden'den Bayram Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, bayrımı vesile bilerek kardeşlik bağlarının, birlik ve beraberliğin daha da çok kuvvetlendirilmesini istedi.

         Ramazan Bayramı'nın Müslümanlara Allah'ın bir hediyesi olduğuna dikkat çeken Başkan Özden, bayramla birlikte mübarek üç ayların sonuna gelindiğini belirterek, mesajında şunları söyledi:

’’Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı, mübarek gün ve gecelerle dolu üç ayların bittiğini bizlere göstermektedir. Bu bayram, üç ayların sonu olan Ramazan'da, karşılığını Allah'tan bekleyerek oruç tutan ve ibadet eden Müslümanlara Rabbimizin bir mükafatıdır. Üç ayların ve orucun bu dünyadaki mükafatını aldığımız gibi, inşallah öteki dünyadaki mükafatını da kazananlardan oluruz’’ dedi.

Bayramların en önemli özelliklerinden birinin de akraba, eş ve dostları ziyaret etmek olduğunun altını çizen Başkan Özden,  bunun hiçbir şekilde ihmal edilmeyip yaşatılması gerektiğini vurgulayarak, ’’Ramazan Bayramını fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almalı, çevremizdekilerle hediyeleşerek kardeşlik bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Ayrıca bu bayramı, tüm çevremizdeki dargınların barışması ve barıştırılması için bir vesile kılmalıyız. Ben bu vesile ile tüm Çubuklu ve Ankaralı hemşehrilerimizin bayramını tebrik eder, şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.