Başkan Özden'den Anlamlı Ziyaret

Başkan Özden'den Anlamlı Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede ev ziyaretleri yaparak hasta ve yardıma muhtaç ailelere el uzattı.

 

Özel Kalem ve Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen aileleri evlerinde ziyaret eden Başkan Özden, bir süre ailelerin evinde konuk olup onlarla sohbet edip onların yaşadığı sıkıntıları dinledi.

Ziyaretlerde geçim sıkıntısı ve sağlık sorunu yaşayan ailelere gereken yardımın yapılacağını ifade eden Başkan Özden, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Acıların sıkıntıların paylaşılması gerektiğini ifade eden Başkan Özden, ""Yardımlaşma ve dayanışma ile her şeyin üstesinden gelinir.  Sadece belirli gün ve aylarda değil her zaman yaşlı, hasta ve mağdur insanlarımızı daha fazla ziyaret edilmesi gerektiğine inanıyorum. İlçe insanlarımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. Geçmişte olduğu gibi komşuluk ilişkilerini ilçemde canlı tutulmasını istiyorum""dedi

            Geçtiğimiz yıl Yıldırım Beyazıt Mahallesinde tüp patlaması sonucu ağır yaralanan ve evde bakıma muhtaç olan Yeter Gök"ü (65) evinde ziyaret eden Başkan Özden, kendisine her türlü destek vereceklerini belirterek, yaklaşık bir yıldır yaşlı kadına evlerinde bakan ve işsiz olduğunu söyleyen torununa da iş bulmada yardımcı olacağını söyledi. Başkan Özden, bir diğer ziyarette kendisinin hastaneye yatırılmasını isteyen yaşlı amcayı Çubuk Devlet Hastanesine götürterek tedavi edilmesini sağladı. 

Ziyaretlerine gidilen aileler Başkan Özden"in ziyaretinden oldukça memnun olduklarını ve başkan"ı evlerinde misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederlerken,  yardım ve destekler için başkana çok teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum