Başkan Demirbaş’tan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Demirbaş’tan Kurban Bayramı Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

 

Bayramların kardeşlik, paylaşma ve dayanışma bilincini yenilemeye, pekiştirmeye vesile olduğunu kaydeden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, bu bayramda da muhtaçlar başta olmak üzere komşularımızın ve yakınlarımızın hanelerine, daha fazla muhabbet ve sevinç taşınması gerektiğini vurguladı.  

 

Bayramın coşku ve mutluluğunu, insanlık ailesinin bütün üyeleriyle birlikte yaşanması gerektiğini ve ancak o zaman anlam kazanacağına işaret eden Başkan Demirbaş, mesajında şunları kaydetti:

 

''Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakarlığın simgesi olan Kurban Bayramı’nın anlamını çok iyi kavramalıyız ve geleceğimiz olan yavrularımıza kavratmalıyız. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da başta muhtaçların olmak üzere komşularımızın ve yakınlarımızın hanelerine, daha fazla sevgi, muhabbet ve mutluluk taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmaktır. Gönülden paylaşmalı ve hakkıyla vermeliyiz. Unutmamalı ki bayram coşkusunu ve mutluluğunu 7'den 77'iye hep birlikte yaşayabilirsek anlamlıdır. Özellikle bu Kurban Bayramı’nın en yakın zamanda güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Kucaklaşarak, kurbanlarımızı paylaşarak, ikramda bulunarak bayram sevincini çoğaltmalıyız. Aile büyüklerimizin hayır dualarını almalıyız. Evlerimizin neşesi olan çocuklarımızı sevindirirken, öksüzleri, yetimleri, garipleri de asla unutmamalıyız. Bu duygularla Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.