Başkan Demirbaş yatırımcıları makamında kabul etti

Başkan Demirbaş yatırımcıları makamında kabul etti

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçeye yatırım yapılması noktasında yatırımcılarla toplantı yaptı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yatırımcıları makamında kabul ederek, Yazır Sanayi Bölgesine yatırım yapılması noktasında istişare yaptı.
Ankara’nın otomotiv sektörlerinin başında gelen firmaların yöneticileriyle görüşen Başkan Demirbaş, yatırımcıların ilçede yapacakları yatırımlar hakkında görüşlerini aldı.
Toplantın sonunda konuşan Başkan Demirbaş, ilçe ve ilçe dışındaki iş insanlarına yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretleri hatırlattı.
İlçelerine yönelik yapılacak yatırımları teşvik etmeye çalıştıklarını ve karşılığında olumlu geri dönüşler almaya başladıklarını söyleyen Başkan Demirbaş, ‘’İlçemiz her yönüyle değerli bir konuma sahip. Biz de bu değerin en güzel şekilde sunulması için gerekli gayreti gösteriyoruz. Sadece tarım ve hayvancılık olarak değil özellikle eğitim, turizm ve sanayi alanlarında yatırım için de Çubuk’u ön plana çıkarma yönünde gayret içinde olacağız. Yatırımcılarımızın, tesislerin yapımına başlama yönünde yüreklendiklerini ve yatırımlara başlama yönünde irade gösterdiklerini gördük. Biz de üzerimize düşeni yapacağız’’ diye konuştu.
Başkan Demirbaş, önümüzdeki günlerde ilçede özellikle istihdama yönelik önemli yatırımlar yapılamasını beklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.