Başkan Acehan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Acehan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, mahalle yolları konusunda muhtarlarla bir araya geldi.

Acehan, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezindeki toplantıda, hem büyükşehir belediyesi hem de kendi ekiplerinin ilçedeki grup yollarından başlayarak mahallelerin yollarını asfaltlamak için gece gündüz çalıştığını belirtti.

Çubuk-Ankara yolunun yapılmasının ardından ilçenin geliştiğini ifade eden Acehan, şunları söyledi:

"Çubuk, bugün hamdolsun dev adımlarla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bizim önceliğimiz her zaman yol olarak en yoğun kullanılan ve ilçenin önünü açacak yollardan başlamaktır. Şu anda soğuk asfalt çalışması dediğimiz satı kaplama, Akkuzulu-Eskiçöte, Ömercik-Akkuzulu, Saraycık, Ovacık ve Durhasan bağlantı yolları tamamlanırken, Özlüce bölgesinde devam ediyor. Hemen hemen hizmet görmeyen hizmet almayan mahallemiz Allah'ın izniyle kalmayacak. İnşallah bu senenin sonuna kadar 250 kilometrelik satı kaplama çalışmasını tamamlayacağız."

Acehan, bunun yanında Akyurt-Çubuk ile Kazan-Çubuk bağlantı yollarının asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yapılan yollar ve yeni planlanan yollar için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve ekibine teşekkür etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar da, ellerindeki imkanı Ankara’nın tüm ilçelerine en iyi şekilde faydalanmaları için sarf ettiklerini söyledi.

Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Esre de Büyükşehir ve Çubuk Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnun olduklarını, ancak ilçedeki fen işleri şefliğinde araç gereç noktasında sıkıntılar olduğunu savundu.

Toplantıda mahalle muhtarları talep ve şikayetlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.