Başkan Acehan, ‘Halk Günü’ Düzenleyecek

Başkan Acehan, ‘Halk Günü’ Düzenleyecek

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılacağı ‘Halk Günü’nde vatandaşların istek ve taleplerini dinleyecek.

‘Halk Günü’ Çubuk Belediyesi Başkanlık Binasında her Perşembe 09.00-12.00 saatleri arasında yapılacak. Vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri anında değerlendirmeyi hedefleyen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ‘Halk Günü’nde vatandaşlarla daha yakın iletişim içinde olacak. Halk Günü’nde, Çubuklular belediye ile ilgili talep, şikayet ve önerilerini bizzat Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve başkan yardımcılarına iletme imkanı bulacak.

Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Acehan, ’’Seçim sürecinde halkın içinde olacağımızı, Çubuk’u halk ile birlikte yöneteceğimizi hep dillendirmiştik. Sorunlara daha kısa süreli çözüm üretme, sorunları halktan dinleme anlamında ‘Halk Günleri’nin faydalı olacağına inanıyorum. Hizmet üretmede, belediye mekanizmasının bir parçası her zaman halk olacak’’ dedi.

Halka direkt ulaşmanın önemini vurgulayan Başkan Acehan, ’’Seçim sürecinde ve sonrasında ilçemizin sorunlarının ve çözümlerinin farkındayız. Bunların çözümleri için gerekli mekanizmaları hedeflerimiz doğrultusunda harekete geçirdik ve zaman içerisinde bu çalışmaların güzel sonuçlarını hep birlikte inşallah göreceğiz. Tüm halkımızla el ele vererek daha güzel ve sorunsuz bir şehri gelecek nesillere sunacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bunun için tüm ekibimizle biz hazırız ve yoğun bir çalışma sürdürüyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum