Başbakan Yardımcısı İşler Başkan Acehan’ı Makamında Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı İşler Başkan Acehan’ı Makamında Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret ederek yerel seçimlerde elde ettikleri başarıdan dolayı el işlemeli çini tabak hediye etti.

Başbakan Yardımcısı İşler, Ankara'nın Çubuk ilçesinde belediye başkanı seçilen Tuncay Acehan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Acehan’ı makamında AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı ile ziyaret eden İşler, 30 Mart'taki başarısından dolayı kendisini ve Ak Parti ilçe teşkilatını kutladığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Acehan’ın Çubuk’ta iyi ve güzel işler yapacağını bildiğini belirterek, kendilerinin de hükümet olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti. Çubuk Belediye Başkanı Acehan’ın rakiplerine çok büyük bir fark atarak seçildiğini ve tarihe geçtiğini dile getiren Başbakan Yardımcısı İşler, yerel seçimlerin genel seçim havasında geçtiğini ve hükümete karşı adeta bir güvenoyu oluştuğunu dile getirdi.

Çubuk’ta çok güzel hizmetlerin yapıldığını ifade eden Başbakan Yardımcısı İşler, ’’Yerel seçimle birlikte şimdi hizmet bayrağını Tuncay kardeşimiz devraldı. Önümüzdeki 5 yıl artık o hizmet edecek Çubuk’ta. İnşallah bu 5 yılda kendisinden çok şeyler bekliyoruz. Daha önceki belediye başkanına da hizmetlerinden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. En önemlisi Çubuk halkı yine bize teveccüh gösterdiler. Çok şükür yine büyük oy oranı ile hem ilçe belediyesinde hem de Büyükşehir Belediyesi’nde çok güzel oylar aldık. Hepinizin huzurunda değerli Çubuk halkına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.   

Seçimlerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teveccüh, ilginin ve güvenin tescili olduğunu belirten İşler, seçim sonuçlarından dolayı erken seçim söylemlerinin de rafa kaldırıldığını dile getirdi. ’Türkiye hızlı bir şekilde 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için yoluna devam edecek’ diyen İşler, 30 Mart seçimlerinde milletten alınan büyük destekle yollarına devam edeceklerini kaydetti. Başbakan Yardımcısı İşler, milletin istikrardan, gelişmeden, kalkınmadan, büyümeden yana oyunu kullandığını belirterek, vurgulayarak, sandıkta da ‘’Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirtmedik, yedirtmeyceğiz’’ mesajını verdiğini anlattı.

İşler, bu seçimlerde eski Türkiye'yi savunanlara karşı yeni Türkiye'yi isteyenlerin başarı sağladığını söyledi.

Paralel örgüte karşı da mücadelenin halktan alınan destekle devam ettirildiğini anlatan İşler, sandıktan çıkan sonuçla halkın Türkiye'yi çetelere yem etmeyeceğiz mesajını verdiğini de kaydetti.

-Ülkemize ve Ankara’mıza Nice Hizmetler Etmeyi Cenabı Allah Nasip Etsin

Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Acehan, ilçeye ve kendilerini ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

’’Allah Razı olsun Sayın Başbakan Yardımcımız her zaman bizlere destek vermişlerdir. Bu güne kadar her zaman bizi yalnız bırakmayarak ziyaret etmişlerdir. Bugünkü ziyaretlerinden dolayı da kendilerine ve AK Parti Ankara Milletvekilimiz Sayın Nurdan Şanlı Hanımefendiye tekrardan teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun Çubuk’umuza ülkemize ve Ankara’mıza nice hizmetler etmeyi Cenabı Allah kendisilerine nasip etsin diyorum.’’

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler daha sonra Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’a yerel seçimlerde elde ettikleri başarıdan dolayı el işlemeli çini tabak hediye etti. Başkanlık makamında Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ve Başkan Tuncay Acehan birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Konuşmalarından ardından ilçede esnaf ziyaretleri yapan Başbakan Yardımcısı İşler ve Başkan Acehan,  Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak’ta bulunan bir işyerinin de açılışını yaptılar. Vatandaşlara yerel seçimlerdeki desteklerinden dolayı da teşekkür eden Başbakan Yardımcısı İşler ve Başkan Acehan Atatürk Caddesi’nde esnafların ve vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler.   

isler01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.