Bakan Kasapoğlu’ndan Çubuk’a ziyaret

Bakan Kasapoğlu’ndan Çubuk’a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığının ilçede yapması planlanan projelerin müjdesini verdi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret ederek Belediye çalışmaları hakkında bilgiler alırken, bakanlığının ilçede yapması planlanan projelerin müjdesini verdi.

Bakan Kasapoğlu’nun Çubuk Belediyesine yaptığı ziyarette Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, Belediye Başkanı Baki Demirbaş, daire amirleri ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçede spora yönelik yapılan çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na bilgi verdi.

Bakan Kasapoğlu, gençlik ve spora yönelik çalışmalar konusunda açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada,

‘’Satranç çok önemli bir branş ve Çubuk ilçesinin bu konuda öncülük yapması çok anlamlı, ben belediye başkanımızı bu konuda tebrik ediyorum. Biz bakanlık olarak kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle tüm vatandaşlarımızı sporla buluşmasını istiyoruz. Bu bağlamda yerel yönetimlerimizle işbirliklerimiz var. Bu gün bu amaç doğrultusunda belediyemize geldik. Bizim bir milyon kişiye yüzme öğretme hedefimiz var. Çubuk’un bu noktada satrançta olduğu gibi öncü olmasını istiyoruz. Bu çerçevede ilçede eksik olan havuz konusunda bir çalışmamız olacak ve bu gün bunun için karar verdik. Belediyemizle sözleşmemizi imzalayarak 3-4 aylık bir zamanda da tamamlamayı planlıyoruz. Yüzme bilmeyen kalmasın projesi kapsamında da Çubuk’tan yeni yüzücüleri el birlinde kazandıracağız. Yine buradaki alanlarımızı daha verimli kullanmak için çalışmalar yapacağız. Mahalle bazında yeni basketbol sahaları kazandırmak için çalışmalar yapacağız. Ben Çubuk halkı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı buradan bildirmek istiyorum.’’

İlçelerine gelerek kendilerini ziyaret eden Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Başkan Demirbaş ise, yapılacak yüzme havuzunu ilçenin tüm kesimleri tarafından dört gözle beklendiğini söyledi.

Bakan Kasapoğlu’nu ilçelerinde Eylül ayının ilk haftasında düzenleyecekleri 14’üncü Uluslararası Turşu ve Kültür Festivali’ne davet eden Başkan Demirbaş, ’’Kendisini ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Sayın Bakanımızdan yüzme ve basketbol tesisleri için güzel bir müjde aldık. Yapımı devam eden gençlik merkezinin biran önce tamamlanacağını ve ilçemize yeni gençlik merkezlerinin kazandıracaklarını ifade ettiler. Bu tesisler Çubuk için kazanç olacak. Bakanımıza vermiş olduğu spor tesisi müjdesi için ilçemiz adına teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Belediyedeki ziyaretin ardından vatandaşlarla buluşan Bakan Kasapoğlu, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından Atatürk Parkı’nda açılan üye kayıt standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Türk Kızılay’ı tarafından kan bağışı kampanyasını ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, Türk Kızılay’ı çalışanları ve kan bağışında bulunanlarla bir süre sohbet etti.

Bakan Kasapoğlu’nun ziyaretine Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, TSF Başkanı Gülkız Tulay, KYK Ankara İl Müdürü Ferhat Türkoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de eşlik etti.

 

Çubuk Turşusu, Bizim Köy Sepeti’nden alınır. Bizim Köy Sepeti, Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Sucukları, Meşhur Bizim Çubuk Yöresel Ürünlerini üreterek Türkiye’nin her yerine kargoyla satışa sunmaktadır. Bizim Köy Sepeti’ndeki tüm ürünler bizim köyde üretilen ve doğal, organik ev yapımı ürünlerdir. 

#BizimKöySepeti #BizimÇubukTurşuları #BizimKöySucukları

Yağmur YİĞİNER

WhatsApp/BİP/SMS: 0 (552) 808 35 37

Sağlıklı, Ev Yapımı Organik Yöresel Ürünlerimizden Siparişlerinizi Bekleriz

 @bizimkoysepeti @bizimcubuktursulari @bizimkoysucuklari

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum