Avrupa 2’incisi Beyzanur Ağaören’den Başkan Acehan’a Plaket

Avrupa 2’incisi Beyzanur Ağaören’den Başkan Acehan’a Plaket

Antalya Belek’te yapılan Avrupa Minikler Açık Taekwondo Şampiyonasında Avrupa 2’incisi olan Beyzanur Ağaören, Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret ederek destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Antalya Belek’te yapılan Avrupa Minikler Açık Taekwondo Şampiyonasında Avrupa 2’incisi olan Beyzanur Ağaören, Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret ederek destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Avrupa Minikler Açık Taekwondo Şampiyonasında Avrupa 2’incisi olan Beyzanur Ağaören, antrenörü ve annesi Raziye Akgül ile birlikte kendisine sponsor olan ve destek veren Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’a destekleri nedeniyle teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Acehan’ı makamında ziyaret eden minik taekwondocu Beyzanur Ağaören, Avrupa’da ilk defa yapılan Avrupa Minikler Açık Taekwondo Şampiyonasına katılmanın ve Avrupa 2’incisi olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

2img_2580.jpg2img_2590.jpgGörev süresince spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını söyleyen Başkan Acehan,  Avrupa 2’incisi sporcuya destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İlçelerinde eskrimden sonra taekwondo da uluslararası başarının gelmesi gençleri yeni başarılara teşvik edeceğini ifade eden Başkan Acehan, "Sporcularımızın başarılarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimize yaptıkları sporda başarılı olmasına en ufak bir katkıda biz sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere" dedi.

-Gençleri taekwondo, okçuluk ve güreş sporlarına davet etti

Çubukspor ile başladıkları spora desteği yeni açılacak olimpik okçuluk ve güreş sporları ile devam ettireceklerinin müjdesini veren Başkan Acehan, gençleri taekwondo, okçuluk ve güreş sporlarına katılmaya davet etti.

Beyzanur’u dünya şampiyonu olarak görmek istediklerini kaydeden Başkan Acehan, “Çubuk’umuz için guru ve onur duyacağımız bir olaydır. Ben kendisini tebrik ediyorum ve ümit ediyorum ki bu uzun soluklu bir yolculuk olacak. Biz Beyzanur’u inşallah Avrupa Şampiyonu hatta dünya ve olimpik şampiyonu göreceğiz. Bizde bütün spor hayatı boyunca destek olacağımızın kararını kendisine iletiyoruz” diye konuştu.

Spora desteklerinden dolayı teşekkür eden Beyzanur’un annesi ve antrenörü Raziye Akgül ise, “Siz destek olmasaydınız Beyzanur turnuvaya katılamayacaktı ve bu başarı gelmeyecekti. Allah razı olsun verdiğiniz desteklerden dolayı. Sizin verdiğiniz destekle 3 sporcumuzu turnuvaya götürdük. Bu bizim için çok büyük bir gurur. Bizde aldığımız madalyayı ilçemize armağan ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.