ARZU GÜRBÜZ CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI...

ARZU GÜRBÜZ CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI...

2 Çocuk annesi ve Gürbüz Temizlik Firması sahibi Arzu Gürbüz “Mahalleye Kadın Eli Değsin” diyerek Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı oldu...

Şuayip YAMAN

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde mahallelerde muhtar adayları da sahaya inerek adaylıklarını açıklamaya başladı..

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk annesi Arzu Gürbüz, Mahallesinin ilk kadın muhtarı olmak için adaylığını açıkladı.

 

muhtar-adayi.jpg

 

 

Cumhuriyet Mahallesi’nden Muhtar adaylığını açıklayan Arzu Gürbüz,

Mahallemize kadın eli değsin diye yola çıktım. Mahallenin sorunlarını en çok kadınların çektiğini biliyorum. Sorunları yaşayanlar çözümü de kolay bulur. Biz mahallemizi daha yaşana bilir hale getirmek için çabalayacağız.

 

Nüfusu 100 bini geçen ilçemizin 84 Mahallesi içinde sadece bir kadın muhtarımız (Dalyasan Mahallesi Muhtarı Gülsüm Kahyaoğlu) var.

 

Bu da ilçemiz için büyük bir kayıp. İlçemizde kadın muhtarların sayısını hızla artırmalıyız.

 

Yaptığım bir araştırmaya göre İlçemizde mahalle muhtarlıklarına en fazla işi düşenler maalesef kadınlarımız. Bunu kimse inkâr edemez.

 

Bu nedenle kadınlarımız karşılarında kadın muhtar görmek istiyor. Çünkü, “Kadın Eli”. değen her yerde hizmetin daha iyi ve verimli olacağıma inandığım için yola çıktım.

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum. İfadelerini kullandı.

 

“SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ...”

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde refah ve sosyal yaşamı arttıracak mekânların bulunmadığını belirten Gürbüz, Sosyalleşecek bir yer yok. Mahalle halkı halen tüm ihtiyaçlarını İlçe merkezinden karşılıyor. Ulaşım başta olmak üzere birçok sorunumuz var. Mahallemizi birlikte yönetip, sorunlarımızı birlikte çözeceğiz dedi.

 

"Mahalleye kadın eli değsin" diyerek muhtarlığa adaylığını koyan Gürbüz mesleği icabı erkek rakip ve rakiplerine karşı başarılı olmak için şimdiden sokakları karış karış geziyor.

 

2 çocuk annesi 41 yaşındaki Arzu Gürbüz, 14 bin seçmenli Cumhuriyet Mahallesi'nin ilk kadın muhtarı olmak için kolları sıvadı.

 

Yakınlarının desteğini aldıktan sonra muhtarlık adaylığını açıklayan Gürbüz, en kısa zamanda belirleyeceği azalarıyla birlikte ev ev, sokak sokak dolaşacak.

 

 

Çocukluğundan beri muhtarlık hayali kurduğunu ifade eden Gürbüz, sözlerine şöyle devam etti, Hayalim olan muhtarlığa, mağdur insanlarımızın sesine ses olabilmek için aday oldum.

 

Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. İnsanlarımız çok güzel tepkiler veriyor. Bazen evlere gittiğimizde 'Oyum size yoktur' diyerek kibarca kovanlar oluyor, sonra 'Ben muhtar adayıyım' dediğimde boynuma sarılanlar oluyor.

 

En büyük destekçim yakınlarım ve çocuklarım. Allah onlardan razı olsun.

 

“Tek derdim, mahalleye hizmet getirmek olacak”

 

Vatandaşların kadınlara karşı ön yargılı olmaması gerektiğini dile getiren Gürbüz, bir kez şans verildiğinde kadınların neler yapabileceğini göstermek istediğini ifade etti.

 

Gürbüz seçimleri kazanıp muhtar olacağına inandığını vurguladı.

 

Seçimi kazanması halinde tek derdinin herkese ve mahalleye hizmet getirmek olacağını belirten Gürbüz, Sabah akşam demeden çalışıyoruz. Kadınlarla daha iyi bir iletişime geçebilirim, onlar da benim yanımda daha rahat oluyorlar. dedi.  

 

ARZU GÜRBÜZ KİMDİR?

 

*    1982 yılında Çankırı’nın Kurşunlu İlçesi’nde doğdu.

  • İlk, Orta ve Lise tahsilini Çubuk’ta tamamladı.
  • 25 yıldır Çubuk’ta ikamet ediyor.
  • 2 çocuk annesi.
  • Cumhuriyet Mahallesi Başak Sokak No:H/14 Çubuk/ANKARA adresinde faaliyet gösteren Gürbüz Temizlik Firması’nın sahibi.

 

2007 yılından beri Gürbüz Temizlik Firması’nın sahibi olarak esnaflık yaptığını ve Çubuk halkına hizmet verdiğini ifade eden Arzu Gürbüz, Mahalle halkına hitaben yaptığı açıklamada;

 

Çok Saygıdeğer Cumhuriyet Mahallesi Halkı...

 

Sahibi olduğum “Gürbüz Temizlik Firması” sayesinde sizleri daha iyi tanıma fırsatını yakaladım.

 

İşimin geniş kapsamlı olması nedeniyle mahallemizi sokak sokak, cadde cadde, düzenli olarak gezerken sizlerle güçlü bir bağ kurma şansına da sahip oldum.

 

Szilerin ihtiyaç ve beklentilerini anlamak, ortak fikirlerle çözüme ulaştırmak, dayanışma  içinde bir arada yaşamak için çıktığım bu  yolda sizlere en  iyi şekilde hizmet vermeye adayım.

 

Hep birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir mahalle için el birliği ile bu önemli görevde yanımda olmanız benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı olacaktır.

 

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde sizlere hizmetlerin en güzelini sunmak için sizlerin değerli oylarınıza talibim.” İfadelerini kullandı. 

img-20231128-wa0000.jpgimg-20231129-wa0003.jpg

 

  

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum