Ankaragücü’nün Yıldızları Çubuk’ta Yetişiyor

Ankaragücü’nün Yıldızları Çubuk’ta Yetişiyor

Alt yapıya büyük önem veren Türkiye’nin yeni yıldızı Ankaragücü, yeni oyuncular yetiştirmek için Çubuk’ta futbol okulu açtı. Topkapı Futbol Sarayı’nda açılan okulda Ankaragücü için yeni yıldız futbolcular yetişiyor.

Alt yapıya büyük önem veren Türkiye’nin yeni yıldızı Ankaragücü, yeni oyuncular yetiştirmek için Çubuk’ta futbol okulu açtı. Topkapı Futbol Sarayı’nda açılan okulda Ankaragücü için yeni yıldız futbolcular yetişiyor.

Türk futboluna önemli isimleri kazandıran Ankaragücü, alt yapıdan oyuncu çıkarma geleneğini sürdürmekte kararlı. Süper Lig’den, PTT 1. Lig’e, TFF 2. Lig’den, 3. Lig’e kadar her ligde Ankaragücü’nden yetişen ve alt yapısını Ankaragücü’nden alan birçok oyuncunun yer aldığı takıma, Çubuklu gençler futbolcu olarak yetişsin diye Topkapı Futbol Saray’ında Futbol Akademisi açıldı.

Futbol okulunda disiplinli bir çalışma yürüten Topkapı Futbol Sarayı Antrenör Mehmet Ali Ulusoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

‘’Özellikle ilçemizdeki yetenekli gençleri tespit etmeye çalışıyoruz. Yetenekli gençlerimizi tespit edip en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz. Her yaş grubunda eğitimlerimiz başladı. Futbol okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz ve hocalarımızın gayretleriyle yeni yıldızlar yetiştirip Türk Futboluna kazandırma peşindeyiz. Sadece Ankaragücü’ne değil diğer takımlara da güçlü bir alt yapı oluşturuyoruz. Genç futbolcularımız sayesinde geleceğe güvenle bakıyoruz. Bu anlamda tüm kategorilerde özenle çalışmalarımızı sürdürüyor ve Türk Futbolunun geleceğini kurmaya çalışıyoruz”

-Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Ankaragücü Futbol Akademisi bünyesinde açılan 2019-2020 Futbol Akademisi Yaz Okulu için kayıtlar başladı. Çubuk’un keşfedilmeyi bekleyen sihirli ayakları için yaz okulu kayıtları başlalarken, kontenjan dolmadan acele edilmesi tavsiyesinde bulunuldu.  

-Çubuk’un Her Yerine Servis İmkanı

İlçenin en uca köşesine ulaşım imkanı olduğunu dile getiren Ulusoy, öğrenciler için servislerinde bulunduğunu ve evden alınıp eğitimler sonrasında tekrar eve teslim edileceğini sözlerin ekledi.  

-Erken Kayıt İçin Acele Edin

Çocuklarını futbol akademisine kayıt etmek isteyen vatandaşlar bir adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve protokol numaralı sağlık raporu ile Topkapı Spor Sarayına gelerek başvuru yapabilecek.

Vatandaşlar; detaylı bilgiye ise 0545 634 15 55 arayarak alabilecek.

TOPKAPI FUTBOL SARAYI

Antrenör Mehmet Ali Ulusoy 0541 486 85 16

Topkapı Spor Sarayı Bili İçin 0545 634 15 55

Tesisimiz Kapalıdır Öğrencilerimize servislerimiz vardır

Yıldırım Beyazıt Mah. Gümüş Cad. No: 37 Çubuk / Ankara

Çubuk Aile Yaşam Merkezi Arkası Bekir Yılmaz Okulu Yanı

1whatsapp-image-2018-03-18-at-12.46.42.jpeg3whatsapp-image-2018-03-18-at-12.46.42.jpeg2whatsapp-image-2018-03-18-at-12.47.21.jpeg4whatsapp-image-2018-03-18-at-12.46.42.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.