Ankaragücü alt yapısına 5 Çubuklu sporcu

Ankaragücü alt yapısına 5 Çubuklu sporcu

Topkapı Futbol Sarayı tarafından Çubuk’ta açılan Ankaragücü Futbol Akademisi’nde eğitim gören 5 genç sporcu, Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi MKE Ankaragücü’nün altyapısına seçildi.

Topkapı Futbol Sarayı tarafından Çubuk’ta açılan Ankaragücü Futbol Akademisi’nde eğitim gören 5 genç sporcu, Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi MKE Ankaragücü’nün altyapısına seçildi.

Topkapı Futbol Sarayı Ankaragücü Futbol Akademisinde eğitim gören genç sporcular, Süper Lig’de mücadele eden ve Başkent Ankara’nın gururu olan Ankaragücü’nün altyapısına seçildi. Geçtiğimiz günlerde kulübe davet edilen Çubuklu gençler, elemeleri başarıyla geçti. 8-14 yaş arasındaki futbolculardan Zahir Ensari, Enes Erkan, Arda Türkay, Enes Efe Kibar ve Veysel Asil Resimci teknikheyetten tam not alarak kulübe seçildi. 

Ankaragücü Futbol Akademisi Antrenörü Ali Ulusoy, kısa sürede 5 sporcularının merkeze çağırılmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

-Her geçen gün yeni kayıt sayımız artarken büyük bir aile olduk

Bir kaç kişi ile başladıkları akademide yüzerce kişiye ulaşarak kocaman bir aile olduklarını dile getiren Ulusoy, “Yeni Ankaragücü’nün altyapı sorumluları tarafından davet edildik. Büyük ilginin olduğu elemelerde futbolcularımız büyük başarı gösterdi. 5 sporcumuz Başkentimizin gururu Ankaragücü’nün altyapısına seçildi. Sporcularımızın başarısıyla hem biz hem de aileleri gururlandı. Ayrıca ilgilerinden ötürü Ankaragücü altyapı sorumlularına ayrıca teşekkür ediyoruz. Ankaragücü Futbol Akademisi olarak yetenekli gençlerimizi büyük kulüplere göndermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

-Yaz ve Kış Eğitimler Devam Ediyor 

Ankaragücü Futbol Akademisinin belli dönemlik kurs olmadığını söyleyen antrenör Ali Ulusoy, kışında eğitimlerinin devam ettiğini ve yeni kayıtlarının da yapıldığını belirtti.

-Yetenekleri Keşfediyoruz

whatsapp-image-2018-10-15-at-23.49.46.jpegKendilerinin ellerinden geldiğince en iyi eğitimi verdiklerini ve yetenekleri keşfettiklerini kaydeden Ulusoy, “Gerçekten yetenekli gençlerimizin keşfedilmesi gerekiyor. Bunun için de çocuklarımızın küçük yaşlarda spora başlamaları gerekiyor. Bildiğiniz gibi ağaç yaşken eğilir. Genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmanın önemli olduğuna son derece inanıyorum. Milyonlarca dolarımız dışardan transfer edilen futbolculara harcanıyor. Her şeyde milli üretimi hedefliyorsak futbolda da dışardan transfer yapılmaması ve yetenekli gençlerimizi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu yaşlarda bu işin ciddi şekilde eğitimini alarak profesyonelce yetişen gençlerimizi ilerde çok iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum" dedi.

Vatandaşlar; detaylı bilgiye ise 0545 634 15 55 arayarak alabilecek.

TOPKAPI FUTBOL SARAYI

Antrenör Mehmet Ali Ulusoy 0541 486 85 16

Topkapı Spor Sarayı Bili İçin 0545 634 15 55

Tesisimiz Kapalıdır Öğrencilerimize servislerimiz vardır

Yıldırım Beyazıt Mah. Gümüş Cad. No: 37 Çubuk / Ankara

Çubuk Aile Yaşam Merkezi Arkası Bekir Yılmaz Okulu Yanı

 

 

whatsapp-image-2018-10-15-at-23.49.16.jpegwhatsapp-image-2018-10-15-at-23.50.31.jpegwhatsapp-image-2018-10-15-at-23.49.15.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.