Ankara-Çubuk Yolu Aydınlatma Direkleri Dikildi

Ankara-Çubuk Yolu Aydınlatma Direkleri Dikildi

Ankara-Çubuk arasında yapılan yolun refüj aydınlatma çalışmaları kapsamında aydınlatma direkleri dikildi.

Ankara-Çubuk arasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 3 gidiş 3 geliş toplam 6 şeritli yolun orta refüjünün yapılmasının ardından, BEDAŞ tarafından yol aydınlatması için aydınlatma direkleri dikildi.

Yol aydınlatması için Protokol Yolu Kavşağı'ndan itibaren 16 kilometrelik yol boyunca Şabanözü kavşağına kadar olan kısımda refüj aydınlatma çalışmaları yapılarak orta refüjlere aydınlatma direkleri dikildi. 320 aydınlatma direğinin dikildiği yolda kavşaklara dikilecek 37 direğin dikilmesi kaldı.

Esenboğa Protokol Yolu Kavşağı'ndan başlayarak şehir merkezine kadar olan kısımda elektrik kablolarının yer altına alınmasının ardından aydınlatma direklerinin BEDAŞ tarafından yapılmaya başladığını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, "Çubuk-Ankara yolundaki orta refüjlerde aydınlatma çalışmaları kapsamında elektrik kablo çekim işleri tamamlanarak aydınlatma direkleri dikilmiştir. Yolda devam eden aydınlatma çalışmalarının bitirilmesinin ardından ilçemizin girişi ışıl ışıl aydınlanırken, modern bir kent görünümüne kavuşmuş olacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum