Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Töreni

Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Töreni

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 18'inci Mezunları İçin Diploma Töreni Düzenledi

Çubuk  Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 18'inci mezunları için diploma töreni düzenledi. Çubuk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 'Acil Tıp Teknisyenliği'nden mezun olan 38 öğrenci, okulun spor salonunda düzenlenen tören ve etkinliklerle diplomalarını aldılar. Törene CHP Çubuk İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Yardımcısı Hüseyin Bayraktar, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Tülay Zengin ve Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Okul Müdürü Ayla Emine Çiftçi, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Okulun ilçe, il ve ülke bazında aldığı dereceleri sıralayan Çiftçi, 'Bugün burada sizleri mezun edeceğiz. Sizleri bir anne şefkatiyle ülkenin çeşitli yerlerindeki görevlerinize uğurlayacağım. Sizlerle gurur ve onur duyuyorum. Görevinizde hayatın gerçeklerini göreceksiniz. Artık ayaklarınız yere basacak. Yolunuz ve bahtınız açık olsun' diye konuştu. Konuşmanın ardından öğrencilerden Kübra Kürt, 'Bir Adın Kalmalı Geriye' adlı şiiri, Celal Demirel, 'Doktor Bey' adlı şiiri ve Sümeyye Kibaroğlu da 'Babam' adlı şiiri seslendirirken, salonda duygulu anlar yaşandı.Meslek Dersleri Öğretmeni Fatma Tilbe de meslek hayatına yeni başlayacak mezun öğrencilere 'Meslek andını' içtirirken, daha sora Bayrak ve Flama Devir Teslim törenine geçildi. Mezun öğrencilerden Canan Yazarkan ve Kübra Peşken, 4 yıl boyunca taşıdıkları bayrak ve okul flamasını, 3'üncü sınıf öğrencilerden Merve Bayraktar ve Ayşe Demir'e teslim ettiler.

Mezun olan öğrenciler adına duygu ve düşüncelerini dile getiren okul birincisi Fatma Penez, konuşmasında yaşam sınavına yeni başladıklarını söyleyerek, 'Yaşadığımız onur ve gururu sizlerle beraber yaşıyoruz. Arkadaşlar, yaşam sınavınızda hepinize başarılar dilerim' dedi.

Fatma Penez'in okulda gelenekselleşen yaş kütüğü'ne plaketini çakmasının ardından, öğrencilere diploma ve ödülleri verildi.
]

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.