AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI KENDİNİ GÜNCELLEDİ

AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI KENDİNİ GÜNCELLEDİ

AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI KENDİNİ GÜNCELLEDİ

30 Kasım - 8 Aralık tarihleri arasında Meksika'da yapılacak Ampute Futbol Dünya Kupası hazırlıklarına Abant’ta başlayan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı oyuncularına TPB Parlamento Dergisi Yayın Koordinatörü Erbay Kücet “Kendinizi Güncelleyin” başlığıyla motivasyon eğitimi verdi.

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Sorumlusu Tufan Öktüren “Motivasyon seminerine katılan futbolculara başarı dileklerinde bulunurken amaçlarının dünya şampiyonasında oynayabilecek olan oyuncularımızın seviyesini yükseltmek olduğunu belirten Teknik Direktör Halil İbrahim Köprülü “Uzun yıllardır bu kardeşlerimizle beraberiz. Beş yeni oyuncumuz var. İnşallah şans bizim yanımızda olur ülkemize dünya şampiyonu olarak da döneriz.” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun desteklerini de alan Ampüte Futbol Milli Takım kaptanı Ali Budak ise güzel bir ortamda çalıştıklarını ifade ederek, " İyi çalışıyoruz. İnşallah öncelikle Polonya'da ki hazırlık maçlarını iyi geçirip, daha sonra da Meksika'dan şampiyon olarak dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Teknik Direktör Halil İbrahim Köprülü ve yardımcıları ile birlikte14 futbolcunun bulunduğu kampın verimli geçmesi için saha çalışmalarının yanı sıra seminerlerin de gerektiğine inandıklarını belirten yöneticiler  moral ve motivasyon açısından Erbay Kücet’in verdiği seminerin çok yararlı olduğunu, bundan sonraki kamp etkinliklerinde bu türden eğitimlere devam edeceklerini söylediler.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.