Sağlık Köşesi

Sağlık Köşesi

AMELİYATSIZ BURUN ESTETİĞİ

                                             

Estetik operasyonlar  içinde en çok merak edilen konulardan biri hiç kuşkusuz ‘’ burun estetiğidir.’’İletişim ve etkileşimde  fiziksel görünüm önemli bir yer tutar.Burun, yüzün tam ortasında yer aldığı için aynaya baktığımızda dikkatimizi ilk burunumuz çeker ve onu incelemeye başlarız.Ayrıca ,burun yüz hatlarının armonisi(uyumu) ve güzelliğin yansıması açısından son derece önemlidir.

 

Gelişen teknolojik imkanlarla birlikte estetik cerrahi alanında hastalara ameliyatsız çözümler sunulmaktadır.Günümüzde bu uygulamaların başında gelenlerden biri ‘’ ameliyatsız burun estetiği’’dir.

Ameliyatsız burun estetiği teknikleriyle , burun estetik ameliyatlarında  yaptığımız değişikliklerin tamamına yakınını yapmak mümkündür. Ameliyatsız burun estetiği teknikleri nin artıları ; hastaların anesteziye maruz kalmaması,herhangi bir kesi olmadığı için iz oluşmaması ve hastaların ameliyat psikolojisini yaşamamasıdır.Üstelik hastalar  bu işlemleri bir öğle arası kadar kısa bir  vakit ayırarak yaptırabilirler.İşlem sonrasında hastalar günlük yaşantısına rahatlıkla dönebilirler.

 

Ameliyatsız burun estetiği dolgu uygulamaları,botulinum toksin uygulamaları ve çeşitli özel ipler ile yapılmaktadır.Ameliyatsız burun estetiği teknikleri ile burun ucu kaldırabilir,burun sırtında olan kemer gizlenebilir, burun sırtında meydana gelen çöküntüler giderilebilir, burun lateralindeki kırışıklar düzeltilebilir.

İşlemlerin kalıcılığı kişiden kişiye değişmekle birlikte ortalama 10-24 ay  arasında değişmektedir.

Bu yazı toplam 2939 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.