Altunsoy, Çubuk'ta spor yatırımlarını inceledi

Altunsoy, Çubuk'ta spor yatırımlarını inceledi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Çubuk ilçesinde inşaatı devam eden spor yatırımlarını inceledi.

Altunsoy, Çubuk ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Tuncay Acehan ile Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaatı devam eden Şehir Stadı ve Atatürk Mahallesi'ndeki Çubuk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine yaptırılan çok amaçlı spor salonunda incelemelerde bulundu.

Yeni yatırımların sportif başarıların artmasında önemli kazanım olacağını ifade eden Altunsoy, şunları söyledi:

"Spor yatırımları kapsamında Çubuk’ta başlatılan ve önemli projeler arasında yer alan Çubuk Şehir Stadı ve çok amaçlı kapalı spor salonları tamamlandığında Çubuk, yetenekli sporcuların yetişmesinde çok daha modern, kaliteli spor tesislerine kavuşmuş olacak. Bu önemli atılımlar sayesinde Çubuk spor alanında daha da üst seviyelere gelecek ve spor şehri olma yönünde büyük bir mesafe kat edecek. Buradan yetişecek evlatlarımız hem Çubuk’un hem de ülkemizin adını uluslararası arenada en iyi şekilde duyuracaklardır."

- Yeni tesisler yapılacak

Altunsoy, ilçede ayrıca Belediye Başkanı Acehan'ın talepleri doğrultusunda gençlik merkezi, spor kompleksi ve yüzme havuzu yapılacağını bildirdi.

Acehan ise Çubuk’un yıllardan beri hayali olan şehir stadı projesinin bitme aşamasına geldiğini ifade ederek, bundan sonraki aşamanın gençlik merkezi, spor kompleksi ve olimpik yüzme havuzun ilçeye kazandırılması olduğunu kaydetti.

Gençlik merkezinin Cumhuriyet Mahallesi'nde, spor kompleksi ve yüzme havuzunun ise Atatürk Mahallesi Buzlu mevkisinde inşa edileceğini belirten Acehan, şunları kaydetti:

"Gençlerimizin ve çocuklarımızın daha modern koşullarda spor yapabilmeleri sağlamak amacıyla başlattığımız spor alanları projeleri devam ediyor. İnşallah projeler tamamlandığında gençlerimiz buralarda spor aktiviteleri dışında da zaman geçirebilecekler. Öncelikli amacımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkmak, onların sağlıklı bir hayat yaşamalarına olanak hazırlamak. İkinci amacımız ise onların içerisinden çıkacak yetenekli çocuklarımızı yetiştirerek ilimizin adını ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde duyurmaktır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.