ALİ ÇİÇEK ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI...

ALİ ÇİÇEK ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI...

Öğretmen Ali Çiçek bir haftadır tedavi gördüğü Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nde dün (Cuma günü saat 13.25’de) hayata gözlerini yumdu.

Şuayip YAMAN

Edinilen bilgiye göre yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Öğretmen Çiçek’e 24.01.2014 tarihinde tanı (teşhis) konmuş ve o tarihten beri de belirli periyotlarda kontrollere gidiyor, tedavi görüyordu...

Ali öğretmenin cenazesi Hastane’den alınarak Cumhuriyet Mahallesi Ziya Sokak’taki evine, burada helallik alındıktan sonra da Camii Kebir’e götürüldü. Öğle Namazı’na müteakip kılınan Cenaze Namazı’ndan ardından, vasiyeti üzerine gözyaşları içinde Ankara-Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedildi.

Merhumun cenazesine; ailesi, yakınları, sevenleri ile görev yaptığı okuldan öğretmen arkadaşları ve öğrenciler katıldı. 

Ali Çiçek;

1963 yılında Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Söğüt Köy’ünde doğdu. Evli ve 2 kız çocuğu babası idi.  

Çiçek, Çubuk Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (eski adıyla Endüstri Meslek Lisesi) Mobilya Dekorasyon Bölümü’nde 1993-2016 yılları arasında kesintisiz çalıştı. Sırasıyla Bölüm Şefliği ve Yönetmenlik yaptı.

Eğitim sistemine 23 yıldır emek veren, evli iki çocuk babası 53 yaşındaki eğitimci Ali Çiçek'in vefatı sevenlerini ve meslektaşlarını derinden üzdü.  Eş, dost ve yakınlarıyla, meslektaşları Ali Çiçek’e son görev için Çubuk ve Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndaki cenaze töreninde hazır bulundu.

Gerek öğrencileri, gerek öğretmen arkadaşları ve gerekse Çubuk Halkı tarafından sevilen, sayılan ve çok değer verilen bir öğretmendi.

Aynı zamanda çok değerli, yardımsever, becerikli, saygın bir insandı.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır, tüm eğitim camiasına baş sağlığı diliyorum. 

Mekânı cennet olsun, toprağı bol olsun...

dscn0962-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum