Akdemir Tesisat'ın Sahibi İbrahim Akdemir'den Bayram Mesajı

Akdemir Tesisat'ın Sahibi İbrahim Akdemir'den Bayram Mesajı

Akdemir Tesisat'ın Sahibi İbrahim Akdemir, Kurban Bayramı nedeniyle Mesaj Yayımladı

Sıhhi tesisat başta olmak üzere banyo aksessuraları ve duşa kabin konusunda Çubuk ve bölgesinin en önemli firması olan Akdemir Tesisat'ın sahibi işadamı İbrahim Akdemir, Kurban Bayarmı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Mesajında bayramların birlik ve beraberliğin, dayanışma ve kardeşliğin zirve yaptığı nadide günler olduğunu ifade eden İbrahim Akdemir, ABD'nin ekonomik yaptırımlarının bu milleti diz çöktüremeyeceğini vurgulayarak, “Bayramın İslam Alemindeki huzur ve barışa katkı sağlamasını ümit ediyorum. Özellikle bölgemiz son zamanlarda zor günlerden geçiyor. Bugünlerin İslam Aleminin bir ve beraber olmasıyla aşılacağına inanıyorum. Göz yaşlarının biran önce dinmesi ve tüm dünyada barışın hakim olmasını temenni ediyorum. Bu duygular başta bu vatanı vatan yapan tüm şehitlerimize, hakkın rahmetine kavuşmuş ülkemize hizmet eden büyüklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyorum.

Bayramlar bu zor günlerde daha da anlam kazanıyor. ABD'nin yaptırımları karşısında bir birimize kenetlenerek bu zor günleri de aşacağımıza inaıyorum. Terör odaklarının ve tüm düşmanların çeşitli bahanelerle ülkemize saldırdığı bugünlerde bu zor zamanları da geride bırakacağımıza inanıyorum. Tüm bunlara rağmen durdurmayı başaramadıkları Türkiye 2023 hedeflerine hızla ilerliyor” dedi.

Bayramın Türkiye ve İslam coğrafyasına güzel günler getirmesini ümit eden İbrahim Akdemir, “İslam coğrafyasında yaşanan savaşlar nedeniyle binlerce insan hayatını kaybetti, bir o kadar insan da ya vatanını terk etti ya da kalıp aç sefil yaşamaya mecbur bırakıldı. Son günlerde Myanmar'da Filistin'de yaşanan katliamlar ise bizleri derinden üzmektedir. Bu üzücü olayların son bulması umuduyla tüm hemşehrilerimizin, Başkentlilerin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı en samimi hissiyatımızla tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.