Ak Parti Milletvekili Jülide Sarıeroğlu STK'ları Ziyaret Etti

Ak Parti Milletvekili Jülide Sarıeroğlu STK'ları Ziyaret Etti

AK Parti Ankara Milletvekili Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Çubuk'ta eğitim gönüllüleri derneği, hanımlar lokali ve bayanlara yönelik meslek edindirme kurslarını ziyaret etti.

Çubuk Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Hatice Erkan'ı dernek binasında ziyaret eden Sarıeroğlu, daha sonra hanımlar lokali ve bayanlara yönelik meslek edindirme kurslarını ziyaret etti.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve  Çubuk Belediyesi işbirliğinde  Atatürk Mahallesi'nde bayanlara yönelik açılan meslek edindirme kursunu ziyaretinde konuşan Sarıeroğlu, sınırların baştan çizildiği, iş savaşların çıkarılmaya çalışıldığı, bütün ülkelerin güç savaşları içerisinde olduğu bir dönemin yaşandığını söyledi.

Sarıeroğlu şunları söyledi: 

"Meclis çatısı altında  Türkiye'nin tamamının temsil edilmesi gerekiyor. Bu anlamda geçlerimizin evlatlarımızın önünü kesmeyelim. İnşallah güzel yetiştirip evlatlarımızı geleceğe hazırlayalım. Biz gençlerimizin önündeki bir engeli kaldırıyoruz. Bakalım gençler seçilmeyi tercih edecekler mi? Gençlerin sorunlarını çözme noktasında bence büyüklerin değil, gençler o sorunlara çözüm bulurlar. Yeni yasa ile inşallah  Ankara'da 4 milletvekili daha artacak ve arzu ediyorum ki bunlarında kadın olmasıdır."

Sarıeroğlu son olarak babası vefat eden Çubuk Belediye Başkanı  Tuncay Acehan'ı ziyaret ederek taziyelerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.