AK Parti Keçiören’de Şükrü Özek Dönemi

AK Parti Keçiören’de Şükrü Özek Dönemi

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan’ın istifası ile boşalan AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı’nda yeni başkan belli oldu. Kaynak: AK Parti Keçiören’de Yeni Başkan

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan’ın istifası ile boşalan AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı’nda yeni başkan belli oldu.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan’ın istifası ile boşalan AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı’nda yeni başkan belli oldu.  AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı’na Şükrü Özek’in getirildiği açıklandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi olan Şükrü Özek, Ocak ayında da  Bakanlar Kurulu kararı ile kurulan Uluslararası Teknolojik Ekonomik ve Kültürel İlişkiler Birliği (USTEK) yönetim kurulu  başkanlığına getirilmişti. 

Şükrü Özek Kimdir?

Kaynak: AK Parti Keçiören’de Yeni Başkan

1973 yılında Ankara’da doğdu. Lise eğitimini Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesi’nde, Lisans eğitimini A.Ü. İşletme Fakültesinde, Yüksek Lisans eğitimini ise Konya Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır. 1991 yılında çalışma hayatına serbest muhasebecilikle başlamıştır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında değişik kademelerde görev almaktadır. 2001 2008 yılları arasında AK Parti Keçiören Kurucu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan görevlerinde bulunmuştur. 2009-2012 yıllarında AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. 30 Mart 2014 seçimlerinde Çubuk Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir. Ocak 2017’de Bakanlar kurulu Kararı ile kurulan USTEK yönetim kurulu başkanlığına getirildi. Evli ve iki çocuk babası.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum