Ak Parti İlçe Başkanı Kuşçu, ‘Teşekkürler Çubuk’

Ak Parti İlçe Başkanı Kuşçu, ‘Teşekkürler Çubuk’

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, Cumhurbaşkanı Recap Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Büyük Çubuk Mitingine çok büyük katılım olduğunu söyledi.

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, Cumhurbaşkanı Recap Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Büyük Çubuk Mitingine çok büyük katılım olduğunu söyledi.

Tüm ilçe halkına teşekkür eden Kuşçu, şunları söyledi:

‘’Cumhurbaşkanımız, Genelbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığımızca düzenlenen Büyük Çubuk Mitingimizi büyük bir coşkuyla ve heyecanla gerçekleştirdik. 

İlçe halkımız 15 yıllık hasreti ve özlemi bu mitingle son buldu. Gelişen ilçemizin, Ankara’mızın ve Türkiye’mizin istikrarı ve istikbali için 84 mahallemizden vatandaşlarımız miting alanımıza akın etti. 

Çubuk İlçemiz, Ak Partimizin kurulduğu günden beri partimize ve Cumhurbaşkanımıza desteğini hiç esirgememiştir. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan adaylarımız Ankara’da Mehmet Özhaseki Başkanımızla İlçemizde ise Baki Demirbaş Başkanımızla yola devam etmek için ilçe halkımızın her seçimde olduğu gibi çok güçlü bir destek vereceğine inancımız tamdır. 

Mitingimizde emeği geçen ana kademe kadın kolları ve gençlik kollarımızın tüm mensuplarına, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Ali Çankaya ve tüm teşkilat mensuplarına, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı Sayın Av. Baki Demirbaş’a ve tüm meclis üyesi adaylarımıza, Belediye Başkanımız Dr. Tuncay Acehan’a ve tüm meclis üyelerimize, güvenlik güçlerine, sağlık personellerine, basın mensuplarına ve miting alanımızda yoğun katılımları ve coşkuyla bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli Çubuk halkımıza teşekkür ederim.  

Cumhurbaşkanımızın ilçemizde teşriflerinde bizlerden desteğini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Hakan Han Özcan’a emeği geçen tüm siyasi büyüklerimize ayrıca teşekkür ederim.’’ 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.