Ak Parti İl Başkanı Çubuk’u Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı Çubuk’u Ziyaret Etti

AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANI MURAT ALPARSLAN: ÇUBUK BAŞKENT ANKARA’NIN EN GÜZEL VE GELİŞMEYE EN MÜSAİT İLÇESİ

AK Parti İl Başkanı Murat Alparslan, Çubuk Kaymakamı Meftun Dalı"yı ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"i makamında ziyaret etti.

Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalinin ardından ilçeye gelen Ak Parti İl Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve İl Teşkilatı Üyeleri, Çubuk Kaymakamı Meftun Dalı"yı ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"i makamında ziyaret etti. İlçe hakkında bilgi alan Alparslan ve beraberindeki heyet ilçede yeni açılan Yunus Emre Lisesini ziyaret ederek burada Okul Müdürü Fehmi Alcan dan okul hakkında bilgi aldı. Daha sonra Yenice Mahallesinde bulunan Osman Kaya İlköğretim Okulunu gezen heyet, öğretmenlerden öğrenciler hakkında bilgi aldı. Burada okul birincisine, ikincisine ve üçüncüsüne bilgisayar hediye edeceğinin sözünü veren Alparslan, okulda bulunan Afgan mültecilerinin çocuklarına büyük ilgi göstererek bir süre onlar ile sohbet etti.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Çubuk ilçesinin Başkent Ankara"nın en güzel ve gelişmeye en müsait ilçesi olduğunu ifade ederek şunları söyledi,"" Çubuk başkentin en güzel ve gelişmeye en müsait bir ilçesidir. Bu gelişmeyi sağlayacak olanda tabii ki yerel idarecilerdir. Her ne kadar bu gelişmeye katkı yapacak Hükümet ve Büyükşehir Belediyesi olsa da, bu desteklerin sağlanmasının yolunu açmak yerel idarecilerin elindedir. Çubuk bu anlamda da avantajlı bir ilçedir. Çubuk"ta aktif, çalışkan, işini seven ve hizmeti kendisine şiar edinmiş azimli bir belediye başkanımız var. Onun bu enercisi hem Çubuk halkının eğitim kalitesini yükseltecek hem de Çubuk ilçesinin sosyo ekonomik anlamda gelişmesini sağlayacaktır. Belediyecilik sadece klasik anlamda hizmet etmek değildir. Geçtiğimiz günlerde ilçede yapılan Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalin de bunu gördük. İlçede en başta ekonomik anlamda bir canlılık yaşandığı gibi, birçok kültürün bir arada olması kültürel kaynaşmaların ve dostluklarında yaşanmasına neden olmuştur. Ayrıca ilçenin tanıtıma çok büyük katkı sağlamıştır"" dedi

İlçe yöneticilerin Çubuk için vizyon projelerinin olduğunu vurgulayan Alparslan, özellikle üniversite alanında, eğitim alanında ve yeşil alanların artırılarak cazibe alanlarının oluşturulması konusundaki projelerin ilçenin yaşam kalitesini çok yükseklere çıkaracağına inandığını ve bu konuda kendilerine her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.