Ailenizin Mağazası BURGAZLAR Bayrama Özel İndirimlere Başladı

Ailenizin Mağazası BURGAZLAR Bayrama Özel İndirimlere Başladı

Ailenizin Mağazası BURGAZLAR Bayrama Özel İndirimlere Başladı

BURGAZLAR’DA TEK FİYAT, GERÇEK FİYAT

Çubuk’ta giyim sektörünün önde gelen mağazalarından olan Burgazlar Giyim tek fiyat uygulamasına geçerken, bu kadarda olmaz dedirten ‘İşte Tek Fiyat, İşte Gerçek Fiyat’ sloganıyla şok indirim yaptı.

Merkezi Çubuk’ta bulunan Burgazlar Giyim Mağazası, tek fiyat uygulamasına geçerken, görenlere bu kadarda olmaz dedirten şok indirimler yaparak Çubuk halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Tüm Çubuk halkını kalite ve fiyat fırsatlarından yararlanmak için mağazalarına davet eden Burgazlar Giyim Mağazası Sahiplerinden Mustafa Burgaz, ’’Erkek, Bayan ve çocuk giyiminde kaliteli ürün ve uygun fiyatlarla hizmet verdiğimiz bu sektörde, Çubuk halkımıza teşekkürlerimizi sunmak amacıyla özel şok indirimlerle satışlarımızı yapmaya başladık. Kurulduğumuz ilk günden bu tarafa bizleri yalnız bırakmayan ilçe halkımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Alinizin Mağazası sloganıyla yola çıkan Burgazlar Giyim, Çubuk’ta bu kadarı da hiç görülmedi dedirtecek ŞOK indirimlerle bu yaz Çubukluları giydirecek.

Burgazlar giyim ve tekstilde en iyi markalara, en kaliteli ürünlere, ŞOK fiyatlarla sahip olunabileceğini söyleyen Mustafa Burgaz, ’’Birbirinden güzel takım elbiselerinden montlara, gömlekten trikoya, aktif spor giyimden abiye kıyafetlere, etek ve elbiseden geceliğe, klasik ayakkabıdan spor ayakkabıya, rengarenk giyim ürünleri, kısacası aradığınız her şey mağazamızda mevcuttur. Ünlü markaları Çubuklularla buluşturan mağazamız, hiçbir yerde bulamayacağınız ŞOK İndirimi ile bu yaz 7’den 70’e herkesin mutluluğuna ortak olacak. İlçemizde olduğu gibi Ankara’daki mağazalardan daha hesaplı ve daha kaliteli ürünleri müşterilerimize sunuyoruz’’ diye konuştu.  

-

-Burgazlar Giyim Adresi:

Atatürk Mahallesi Mevlana Caddesi No: 6/C Çubuk – Ankara

Tel: 0312 837 62 90

-Saray Şubemiz:

Sarayköy Mahallesi Şehit Ahmet Edem Caddesi No: 3/35 Pursaklar - Ankara

Tel: 0312 399 37 00

burgazlararka-vert.jpg

burgazlararka-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.