AHİD Şubeleri ile EVET Diyor

AHİD Şubeleri ile EVET Diyor

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) güçlü bir Türkiye için şubeleri ile birlikte "EVET" diyor.

90 bin üyesi ve 14 şubesi olan Ankara’nın en güçlü sivil toplum kuruluşlarından Ankaralılar Derneği'nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği hemşehri buluşması geniş yankı uyandırmıştı. Binlerce Ankaralının katıldığı program sonrası AHİD’in şubeleri de gerçekleştirdikleri hemşehri buluşmaları ile referandum kararlarını açıklayarak “Evet” dedi.

Ankaralılar Derneği Sincan şubesinde gerçekleştirilen programa Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan ve Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, MHP Sincan İlçe Başkanı Barış Doğan, STK Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda Ankaralı katıldı.

Birlik ve beraberlik  rüzgarının estiği buluşmada Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman “Malumunuz ülkemiz zor bir süreçten geçiyor, referandum sürecindeyiz. Biz de şubelerimizle Güçlü Türkiye'den yanayız. “Ankaralılar “EVET” diyor" dedik. Bazı stklar rahatsız oldular. Biz onları da seviyoruz. Benim Ankaralı hemşehrilerime inancım tam. Allah’ın izniyle 16 Nisan’da Ankaralı hemşehrilerim evet diyecek. “ dedi.

Ankaralılar Derneği Mamak şubesi de düzenlediği programla Ankaralıları Mamak'ta bir araya getirdi. TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek'in de bulunduğu buluşmaya AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, MHP Mamak İlçe Başkanı Gencer Satılmış, STK Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda Ankaralı katıldı.

Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, Mamak'ta da referandumda “evet” demenin gerekliliğini vurguladı. Yaman, “Biz Ankaralılar olarak 15 Temmuzdaki duruşumuzu sandığa yansıtacağız. Türkiye referandumdan daha güçlü çıkacak" dedi.

Ankaralılar Derneği Pursaklar şubesi ise Pursaklar’da yaşayan Ankaralıları biraraya getildi. Buradaki buluşmaya ise Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, MHP Pursaklar İlçe Başkanı Uğur Atagün, stk başkanları ve muhtarlar katıldı.

Keçiören'deki buluşmanın adresi ise Etlikte bulunan AHİD Keçiören Şubesi'nin konağıydı. Buradaki Hemşehri buluşmasına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av Zafer Çoktan, STK Başkanları ve Keçiören muhtarları katıldı.

AHİD 'i ulu bir çınara benzeten Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman,  "şubelerimiz bu çınarın kollarıdır. Şubeleriyle çok güçlü olan Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Ankara'nın her bir köşesinde sesi ve etkinlikleriyle öncü bir STK.. Her zaman ülke menfaatleri söz konusunda elini taşın altına korkusuzca sokan Ankaralılar vatan için 16 Nisan'da da üzerine düşeni yapacaktır" dedi.

kecioren-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.