7 YIL BOYUNCA TARAFSIZ VE İLKELİ BASIN ÇİZGİMİZDEN TAVİZ VERMEDİK

7 YIL BOYUNCA TARAFSIZ VE İLKELİ BASIN ÇİZGİMİZDEN TAVİZ VERMEDİK

Kurulduğu 2007 yılından bu yana tarafsız ve ilkeli yayın politikasıyla yayınlanan Çubuk Haber sitesi, 7 yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

ÇUBUK HALKINDAN ALDIĞIMIZ DESTEK İLE ÇUBUK’UN GÜÇLÜ SESİ OLDUK

Çubuk’un güçlü sesi olarak bundan 7 yıl önce resmi yayın hayatına başlayan genç ve dinamik siteniz Çubuk Haber, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla Çubuk halkından aldığı destek ve güçle 7. yaşına girdi.

BAŞARILI YATIRIMLARI VE HİZMETLERİ TEŞVİK EDERKEN, AKSAYAN İŞLERİ BİZZAT YETKİLİLERE BİLDİRDİK

Kurulduğu günden bu tarafa Çubuk Haber, 7 yıllık yayın hayatı boyunca ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde başarılı yatırımları ve hizmetleri, aksayan işleri, üzüntüleri ve sevinçleri yani kısacası Çubuk’tan haberleri, en hızlı ve güvenilir şekilde Çubuk ve dünyanın her tarafından yaşayan hemşerilerine ulaştırmayı bir görev edindi.

DÜNYA GENELİNDE 30'DAN FAZLA ÜLKE VE 30 BİNE YAKIN FARKLI ZİYARETÇİ

Sitemiz Çubuk Haber, başarılı haberleri ile Çubuk halkının olduğu gibi şehir dışında ve Avrupa'da bulunan Çubuklu hemşerilerinin de desteğini alarak Çubuk için yararlı olan uygulamaların ve hizmetlerin yanında ama zararlı olan her uygulamanın da karşısında olarak yapılan yanlışlıkların düzeltilmesinde de üstüne düşen görevi yerine getirmenin onur ve gururunu yaşıyor.

7 YIL BOYUNCA TARAFSIZ VE İLKELİ BASIN ÇİZGİSİNDEN TAVİZ VERMEDİK

Her gün binlerce insanın takip ettiği Çubuk Haber sitesi, geride bıraktığı 7 yıl boyunca tarafsız ve ilkeli basın çizgisinden taviz vermedi. Yaptığı haberlerle sık sık adından söz ettiren Çubuk Haber, hiçbir zaman bir müneccim gibi davranarak olasılıklarla hareket etmediği gibi,  hiçbir zaman yargıç olup yargısız infaz görevi de yapmayarak, güncel haberleri gecikmeden okuyucusuna ulaştırmayı bildi. Çok zamanlar zorlu dönemeçlerden geçmesine rağmen çizgimizden taviz vermeyerek Çubuk’un en çok takip edilen haber sitesi oldu.

SAVAŞ VE KAOS ORTAMLARI OLUŞTURARAK BUNDAN NEMALANMADIK

Sitesinde insanları birbirine düşürecek, savaş ve kaos ortamları oluşturmak, insanların hizmet üretmeye teşvik yerine nasıl tuzağa düşürürüm hesabı, benim olmadı onunda olmasın, ben yapamıyorum o da yapmasın, o sivrilmesin ben sivrileyim, ben kazanamadım o da kazanamasın yada hep ben kazanayım gibi düşünceler içerisinde olmadı.  

GAZETECİLİK İLKELERİNE VE TOPLUMUMUZUN DEĞER YARGILARINA SAYGILIYIZ

Toplumun değer yargılarına saygılı, gazetecilik ilkelerine sadık kalarak ilkeli haberciliği kendine şiar edilmiş bir yayın politikası ile yayın hayatını sürdüren Çubuk Haber’in başarısı, tüm Çubuk Halkının ve Çubuk Sevdalılarının başarısıdır.

HERKESE AYNI MESAFEDEYİZ

Çubuk’un haber sitesi Çubuk Haber, sadece iktidarın değil, muhalefetin de sesine kulak veriyor. Her partiye, her kuruma, her kuruluşa ve kısaca herkese aynı mesafede olan Çubuk Haber, bundan sonrada objektif çizgisini bozmadan halkımızın hizmetinde olmaya devam edecek.

GÜVENİLİR HABER SİTESİ

Güvenirliği ile okurlarının beğenisini kazanan Çubuk Haber, yaptığı her haberde tarafsız, doğru ve objektif olmak için çaba gösterirken, bundan sonrada göstermeye devam edecek.

Çubuk için çağın teknolojisini yakından takip eden ve her zaman kendini yenileyen Çubuk Haber, Çubuk ile birlikte gelişip, büyümeyi sürdürüyor.

                                                                                                                             Çubuk Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum