4 ülkeden 7 mesleki eğitim kurumu bir araya geldi

4 ülkeden 7 mesleki eğitim kurumu bir araya geldi

Çubuk'ta 4 ülkeden 7 mesleki eğitim kurumu bir araya geldi Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Mesleki Eğitim İşbirliği ve Ağ projesi 'Vocatıonal educatıon cooperatıon and netvvork' (VECNET) adlı Avrupa Birliği Projesi kapanış toplantıs

Çubuk'ta 4 ülkeden 7 mesleki eğitim kurumu bir araya geldi Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Mesleki Eğitim İşbirliği ve Ağ projesi 'Vocatıonal educatıon cooperatıon and netvvork' (VECNET) adlı Avrupa Birliği Projesi kapanış toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen kapanış toplantısına Çubuk Kaymakamı Cemal Şahın.

Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Tiryaki, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karataş.

 

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Cengi Akbayrak. Abıdin Yıl maz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emin Tamtürk ve okul müdürleri katıldı.

 

TOPLAM BÜTÇE 198 BİN 763 EURO Projp hakkında bilgi veren proje koordi natöru Taner Aşçı. mesleki eğitim işbirliği ve ağ projesinin 4 ülkeden 7 mesleki eği tim ile ilgili kurum ve kuruluşu bir araya getiren bir proje olduğunu söyledi.

 

Hayat boyu öğrenme programlarının mesleki eğitim alanı olan 'Leonardo Da Vinci' baş lığı altında yer aldığını hatırlatan Aşçı, Turk Ulusal Ajansı aracılığı ile hibe sözleşmesi şeklinde yürütülen proje çalışması nın 2 yıl sürdüğünü kaydetti. Projenin ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından üretildiğini ve genel koordinasyonu ile yürütüldüğünü hatırlatan Aşçı, "Projemiz ile sektörlerin tarihi gelişimi, güncel ihtiyaçları ve gelecekte muhtemel sektörlere yönelik varsayımlarını ortaya koymak, mesleki eğitim kurumlarında halı hazırda uygulanmakta olan mesleki eğitim tekniklerini karşılaştırmak ve mesleki bilgi ağı oluşturarak bu ağı sürekli güncellemek amaçlanmaktadır.

 

Bu yıl başlayacak ve 2 yıl sürecek yeni proje ça lışmamızın toplam bütçesi ise 198 bin 763 Euro dur" dedi. .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.