3.Lige Çıkın Yeni saha'da Oynayın

3.Lige Çıkın Yeni saha'da Oynayın

Çubukspor Başkanı Ahmet Oran, Çubukspor teknik direktörü Naci Yılmaz ve futbolcuların 3. lige çıkmaya söz vermeleri üzerine Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’da şehir stadının zeminini yenilemeye söz verdi.



Çubukspor takımının söz vermesinin ardından Başkan Tuğluca’nın emirleri ile hemen kolları sıvayan Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri stadın zemininde hafriyata başladı. Çubuk Belediyesi Fen İşleri Amiri Murat Sülük den alınan bilgilere göre yaklaşık 1 metre derinliğine kazılan stadın zemin tesviyesi yapıldıktan sonra, yağmur suyu drenaj sisteminin yapılması ile doldurulan taban çimlemesinin yapılacağını ifade etti. Birçok sahanın incelendiğini belirten Murat Sülük edinilen teknik bilgiler ve tecrübeleriyle en güzeli yapacaklarını belirti.



“Siz 3. lige çıkın yeter ki”



Çubukspor Ahmet Oran’ın talebi üzerine stat’ta tadilatı başlatan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca konu ile ilgili şunları söyledi;” Çubukspor yöneticilerinin stadın zemininin futbol oynamaya elverişli olmadığını bildirmesi üzerine stat’ta tadilata başlanıldı. Büyük çapta başlanılan tadilatın sezona yetiştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Yalnız sezondan önce 3.Uluslararası Çubuk Kültür ve Turşu Festivali’nin konserlerinin yapılması için üst zemini bitireceğiz çimlemesini festivalimizden sonra yapacağız. Çubukspor ekibinin 3.lige çıkma sözünü de aldık inşallah bizi mahcup etmezler.” Dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum