3.Bilişim Teknolojileri Standartları Konferansı Ankara’da Yapılacak

3.Bilişim Teknolojileri Standartları Konferansı Ankara’da Yapılacak

Bu yıl Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin katkıları ile Bilişim Teknolojileri Standartları Konferansı Ankara’da gerçekleştirilecek.

Türk Standardları Enstitüsü ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi işbirliğinde 3.Bilişim Teknolojileri Standartları Konferansı Ankara’da gerçekleştirilecek.  

Bilişim Teknolojileri Standartları Konferansı’nın Ankara’da ilkinin 2012 yılında gerçekleştirildiğini hatırlatan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Servisi Müdür Kadir Seçer, yeni kurulan bir üniversite olarak ikincisini düzenlemekten son derece mutlu olduklarını söyledi.

Siber güvenlikten E- ticarete, adli bilim uzmanlığından bankacılık sektörü güvenliğine kadar birçok konunun konuşulacağı konferansa tüm sektör temsilcilerini davet ettiklerini belirten Seçer, şu bilgileri verdi:

’’Kamu, üniversite, özel sektör gibi bilişim sektöründen temsilcilerin yoğun katılım gerçekleştirdiği ve geleneksel hale gelen konferansların bu yıl üçüncüsü 3.Bilişim Teknolojileri Standartları Konferansı adı ile Türk Standardları Enstitüsü ve üniversitemiz işbirliği sayesinde 18 Kasım 2014 tarihinde Ankara Rixos Otel’de gerçekleştirilecektir. Bilişim sektöründeki standartların ve belgelendirme süreçlerinin konuşulacağı, siber güvenlik ve mevzuatlardan, TS ISO/IEC 27001, SPICE/CMMI, ITIL süreçlerine, E-Ticaret, bulut bilişim, veri merkezleri, bankacılık sektörü güvenliği, sızma testi ve adli bilişim uzmanlıkları, kaliteli güvenli yazılımlara kadar geniş bir perspektifin işleneceği bu yılki konferansımıza sektörün tüm temsilcileri ve Ankaralılar davetlidir.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.