2011 Orman Yıllında Ağaç Bayramı

2011 Orman Yıllında Ağaç Bayramı

Karagöl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, TEMA ve Çubuk Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘100 ANNE, 100 ÇOCUK, 100 FİDAN’ projesinin önemli kısmı olan fidan dikimi gerçekleştirildi.


Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Veliler projede beklenilenden de daha fazla ilgi göstererek bu etkinliğin bayram havasında geçmesini sağladılar. Fidan dikimi alanı yakınlarındaki mahalle sakinlerinin de yapılan çalışmaları sevinçle karşıladıkları gözlendi.
Proje, kurumda AĞAÇ BAYRAMI olarak coşkuyla kutlandı. Tüm öğrenciler doyasıya eğlendiler. Öğrenciler anneleriyle beraber fidanları büyük bir coşkuyla toprakla buluşturdular.
Ağaç dikme bayramının küçük konukları, Başak Pınar Anaokulu öğrencileri de şarkılar eşliğinde fidanları diktiler. Çağdaş Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları da ağaç bayramında öğrencileri yalnız bırakmadılar.
Fidan dikiminin ardından TEMA gönüllüleri, Karagöl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve velileri, Çubuk Belediyesi çalışanları ve Başak Pınar Anaokulu minikleri kendilerini büyüyecek fidanların gölgesinde düşünerek, açık alanda piknik yaptılar.
(e-ha) Ankara/Beril Çuhadaroğlu
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.