Çubuk Belediye Başkanı Özden, personelle vedalaştı

Çubuk Belediye Başkanı Özden, personelle vedalaştı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 30 Mart'ta görev süresinin dolması nedeniyle personelle vedalaştı.

Belediye Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda işçi, memur, idareci, şirket çalışanları olmak üzere bütün personelle buluşan Özden, bugüne kadar hayatında her ayrılığın yeni bir başlangıca sebep olduğunu söyledi.    

Salonda bulunan çalışanlarıyla tek tek el sıkışarak vedalaşan Özden, ortada bir başarı varsa bu başarının tüm çalışanların olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:  

"Bugüne kadar her kavşakta da farklı bir nasip, farklı bir yolla karşı karşıya geldik. Dolayısıyla ben bunu bir veda olarak görmüyorum. Siz kardeşlerimle ile birlikte olmak istedim. Zira çalışma ortamında birbirimize hakkımız geçmiş olabilir. Hem size bir Allah'a ısmarladık diyeyim diye böyle bir akşam düzenledik. Öncelikle geldiğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Eğer Çubuk Belediyesinde bir başarı varsa tüm gönlümle, kalbimle söylüyorum burada hepinizin emeği var. Bu başarının oluşmasında katkısı olan değerli arkadaşlarımızsınız. Çok önemli işlere imza atıldı. Hem memur arkadaşlarımıza hem işçi arkadaşlarımıza birlikte çalıştık. Tüm arkadaşlarımız canı gönülden çalıştı."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.