Bir Kapak, Bin Mutluluk Kampanyası Destek Bekliyor

Bir Kapak, Bin Mutluluk Kampanyası Destek Bekliyor

Çubuk Kent Konseyi tarafından başlatılan ‘Bir Kapak, Bin Mutluluk’ kampanyası destek bekliyor.

Çubuk Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından ‘Bir Kapak, Bin Mutluluk’ adı altında mavi kapak toplama kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında toplanılan kapaklar, Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği’ne tekerlekli ve akülü sandalye alınmak üzere verilecek.

İlçe halkını kampanyalarına destek olmaya davet eden Çubuk Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sebahaddin Horoz, hedeflerinin 10 tekerlekli 5 akülü sandalye almak olduğunu söyledi.

Toplanılan her plastik kapağın bir ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüreceğini belirten Horoz, “Çubuk Kent Konseyi olarak kapak kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Bu kapsamda başlattığımız ve insanımızın içerisinde olan dayanışma duygusunu biraz daha öne çıkarmak adına plastik kapak toplama kampanyasını önemsiyoruz. Toplanan bir kapağın başka birisine fayda sağladığını görüyoruz. İnşallah toplanan tüm plastik kapaklar engelli aracına dönüşecek ve Çubuk halkı olarak hep birlikte birçok kardeşimizi sevindireceğiz” dedi.

Tekerlekli sandalye bekleyen engellilerin umudu olan kampanyaya daha çok destek istediklerini ifade eden Sebahaddin Horoz, “Bize ulaştırılan kapakları piyasanın üstünde bir fiyatla ilçemizdeki bir firmaya veriyoruz. Elde ettiğimiz parayla ihtiyacı olanlara tekerlekli sandalye veya akülü sandalye alacağız. Ne kadar çok kapak toplanırsa, bizlerde o kadar çabuk sandalyeleri teslim ederiz. Kapaklar Çubuk Kent Konseyi’nin Yavuz Selim Mahallesi Belediye Düğün Salonu’nun içerisindeki çalışma ofisinde ve Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneğimizde toplanıyor. Şimdiden bu anlamlı çalışmaya katkı koyan başta Çubuk Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Yiğiner bey olmak üzere herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Horoz, tüm ilçe halkının aynı hassasiyetle kampanyalarına destek vermesini istediklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.