ALEV ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ALEV ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öğretmen Hüda Alev RISHIK, Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

     Şuayip YAMAN

 

İlçemiz Akkuzulu İlköğretim ve Çubuk İlköğretim okullarında sınıf öğretmenliği yapan Hüda Alev RISHIK,  2010 yılında Keçiören Kamil Ocak İlköğretim Okulu’na tayin olmuştu.

 

2010’ dan  beri yakalandığı amansız hastalık nedeniyle; 2 yıl Demetevler Onkoloji Hastanesi ve 3 yıldır da Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde olmak üzere 5 yıldır tedavi görüyordu.

 

Alev öğretmen, Hacettepe Hastanesi Onkoloji Hastanesi’nde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamamış ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşmüştü. 

 

Alev öğretmen, Karşıyaka Mezarlığı'nda, İkindi Namazı’ndan sonra kılınan Cenaze Namazı’na müteakip Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

Merhumenin cenazesine; ailesi, yakınları ve görev yaptığı okullardan öğrencileri, öğretmen arkadaşları ve sosyal yaşamdaki arkadaşları katıldı.

 

Anne Semra Hanım, kızının naşının toprağa indirilmesi sırasında gözyaşlarını tutamadı. Semra Hanım’la birlikte Alev öğretmenin kız kardeşi Sarah ve kardeşleri Naci ve Faruk RISHIK’da gözyaşlarına boğuldu.

 

Hüda Alev RISHIK;

 

  • 12.11.2002 tarihinden 2005’e tarihine kadar Akkuzulu İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliği,

 

  • 12. 09.2005 tarihinden 2010’a kadar ise Çubuk İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliği yapmış,

 

  •  15.12.2010 tarihinde de Keçiören Kamil Ocak İlköğretim Okulu’na tayin olmuş, burada görev yaparken amansız bir hastalığa yakalanmış ve Hacettepe Hastanesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi görüyordu.   

 

Hüda Alev RISHIK, görev yaptığı okullarda; Gerek öğrencileri ve gerekse öğretmen arkadaşları tarafından sevilen, sayılan ve çok değer verilen çok değerli bir öğretmendi.

 

Merhumeye Allahtan rahmet diler, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.  Mekânı cennet, toprağı bol olsun...

cenaze-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.