Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığından basın açıklaması

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığından basın açıklaması

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

Ak Parti genel Merkezi tarafından başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla düzenlenen ve bu seçimde ilk defa oy kullanacak 3 bin gencimize yönelik mektuplar teşkilat mensuplarımız tarafından dağıtılmaya başlanmıştır. Mektupları alan genç arkadaşlarımız son derece memnun olmuşlardır. Dağıtım esnasında diğer parti mensupları arkadaşlarımızı takip etmiş, sözlü olarak ve fotoğraflarını çekmek suretiyle taciz etmişlerdir. Dağıtılan mektupların bulunduğu zarfların içerisinde para olduğu iddia edilmiştir. Kesinlikle bu iddialar iftiradır, karalamadır. Böyle aşağılık bir iftirayı atanlar, iddialarını ispat etmek zorundadırlar. Bu mektuplarda 30 Mart seçimlerine önemle vurgu yapılarak gençlerimizden milli irdeye sahip çıkmaları istenmektedir.

           

Akşam saatlerinde Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Sayın Halil Etyemez’in ilçemizdeki din görevlilerin üye olduğu bir sendikayı ziyaret edeceği belediye başkan adayımız Sayın Tuncay Acehan’a iletilmiştir. Tuncay Bey, Bakan yardımcısını karşılamış ve Bakan yardımcımızın davetli olduğu sendikal faaliyetlerin yürütüldüğü toplantıya nezaketen katılmıştır. Bu toplantı kesinlikle siyasi içerikli bir toplantı değildir.

 

Söz konusu toplantının devam ettiği sırada ilçemizdeki kardeşlik ortamını bozmaya ve siyasi havayı germeye çalışan bazı siyasi gruplar ortamı provoke etmek amacıyla toplanmaya başlamışlardır. İçeride seçimde görev alan memurlarla sandık toplantısı yapıldığı iddia edilerek sloganlar atılmaya, kargaşa ortamı oluşturulmaya çalışılmıştır. Toplantıdan çıkan bir din görevlisinin tartaklandığı ve kendisine hakaret edildiği video kayıtlarında mevcuttur. Bu toplantıya katılan din görevlilerinin dışarı çıkmasına izin verilmemesi ve kendilerine suçlu gibi muamele yapılması ne hukukla ne de insan haklarıyla bağdaşır.Belediye Başkan Adayımız, teşkilatımız ve partililerimiz bu olaylar karşısında soğukkanlı davranarak ortamı yatıştırmaya çalışmışlar, bütün hakaretlere rağmen itidali elden bırakmamışlardır.

 

Kendisine dünya lideri Recep Tayip Erdoğan’ı örnek alan Ak Partinin Ak Kadroları hiçbir zaman siyasi ahlaktan ödün vermeyeceklerdir. İlçemizde bugüne kadar yapılan seçimler kardeşlik ortamında gerçekleşmiş olup, bu seçimlerde de aynı kardeşlik ortamının devam ettirilmesi için Ak Parti olarak her türlü gayreti göstermeye hazırız.

 

Seçim arifesinde yaşanan bu çirkin saldırıları ve karalama kampanyalarını kınıyor, yaşanan olayları ilçemizin saygı değer insanlarının vicdanlarına havale ediyorum. 

 

 

 

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı

Av. Baki Demirbaş

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum