AK GENÇLİK ÇANAKKALE YOLUNDA

AK GENÇLİK ÇANAKKALE YOLUNDA

Ak Parti Çubuk Gençlik Kolları 18 Mart'ta Çanakkale de olacak.

18 Mart Türk tarihinde önemli bir gün. Çanakkale destanının yazıldığı gün. Akparti Gençlik Kolları bu önemli günü unutmadı. 100 kişilik birekiple 18 Mart günü Çanakkale'de olacaklar. Çanakkale kafilesi; Akparti ÇubukBelediye Başkan Adayı Dr. Tuncay Acehan, ilçe başkanı Av. Baki Demirbaş,Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç ve diğer partililerce uğurlandı.

Akparti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç yaptığıaçıklamada; “Kabul etmek gerekir ki, Çanakkale, hak ettiği değeri Akparti iktidarı ile yakaladı. Akparti İktidarı ile birlikte Çanakkale her hafta binlerce kişinin akınına uğramaya başladı. Gelibolu yarımadasına 12 sene önce gidenler, yeniden gittiklerinde şehitliklerimizin artık, yabancı mezarlıklarından çok daha bakımlı hale geldiğini görmekteler. Çanakkale, Anadolu'nun anavatana dönüştüğü yerin adıdır. Akgençlik olarak,  tarih bilincini geliştirmek, oradaki maneviduygularını iliklerine kadar hissettirmek adına 18 Mart gibi önemli bir gündeorada bulunmayı kendimize vazife saydık. Çanakkale bizim milli kimliğimizin enönemli sembolüdür. Çanakkale Şehitlerine şiirinde şöyle der;

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!

Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.

Mehmet Akif'in şiiriyle destanlaşan o ruhtan, bir zerreolsun nasiplenebilirsek Allah'a şükrederiz. Gençlerimizin alnı ak, yolu açıkolsun”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum