30 MART'A KADAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ‏

30 MART'A KADAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ‏

Çubuk Belediye Başkanı adayı Dr. Tuncay Acehan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyerek, ilçede 30 Mart gününe kadar kapılarını çalmadıkları ev, sıkmadıkları el kalmayacağını belirtti.

Seçim çalışmalarını anlatan Ak Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Dr. Tuncay Acehan, yeni bir yönetim anlayışı içinde halkın önceliğini kendi öncelikleri olarak kabul etmek için Çubuk Belediye Başkanlığına talip olduklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Dr. Acehan, 30 Mart yerel seçimleriyle ilgili çalışmalarını ve projelerini değerlendirdi. Kısa, orta ve uzun vadede yapılacak çalışmaları belirlediklerini, kısa vadede halkın ivedilikle istediği konuları, planları içerisine aldıklarını belirten Dr. Acehan, ’’Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, bürokratlarımızla, teşkilat üyelerimizle birlikte yan yana gelip bu güne kadar fikir alışverişinde bulunduk ve bu görüşmelerle vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendirdik’’ diye konuştu.

Dr. Acehan, ‘’Çalmadık Kapı, Sıkmadık El Bırakmayacağım’’

’’Çalmadık kapı, sıkmadık el kalmayacak’’ sloganıyla yerel seçimlere hazırlanan Dr. Acehan, bir taraftan ev ev dolaşırken, bir taraftan da esnafları tek tek gezerek, ’’Halkın önceliği kendi önceliğimiz olarak kabul etmek için göreve talibiz’’ dedi. 

Dr. Acehan, ’’İlçe teşkilatımızla, belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte her gün başka bir mahallemizde ev ev halkımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Kendilerini dinliyor, kendimizi onlara ifade etmeye çalışıyoruz. İlk hedefimiz önce vatandaşımızın gönlünü kazanmak, gönüllere girmek ve projelerimizi kendilerine iyi bir şekilde anlatmak.  Evvel Allah onlarda sandık başına gittiklerinde bizlere desteklerini esirgemeyeceklerdir. Biz ilçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz ve yükselteceğiz. Hep birlikte el ele vererek ilçemizi her konuda Başkentin markası haline getireceğiz. Her gün ortalama beş yüz evin kapısını çalıyoruz ve yaklaşık bin beş yüz kişinin elini sıkıyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin dediği gibi, arkadaşlarımızla birlikte 30 Mart'a kadar da gece gündüz çalışarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız’’ şeklinde konuştu.

İlçenin öncelikleri, ihtiyaçları, vizyon ve misyonuna göre ekibiyle birlikte hazırladıkları projelerle Çubuk’taki dinamikleri harekete geçireceklerini kaydeden Dr. Acehan, Çubuk’a değer katacak, geleceğini etkileyecek projelerden birisinin de Çubuk Vadisi Projesi olduğunu ve proje kapsamında Çubuk Çayı etrafını rekreasyonla yeniden düzenleyerek, yepyeni bir görünüm ortaya çıkacak şekilde planlama yaptıklarını aktardı.

 

-’’Çubuk Agat taşı kullanarak, ‘Agat Kalesi’ yapacağız. Yöresel ürünler pazarı yapacağız. İlçemize açık hava gösteri merkezi kazandıracağız. İlçemize açık ve kapalı yüzme havuzu kazandıracağız.’’

 

Çubuk’ta sosyal alan eksiği olduğunu, bu kapsamda projeler yaptıklarını belirten Dr. Acehan, ’’Çubuk bizim dönemimizde hizmete doyacak. Çubuk’a ait simgesel eserler oluşturacağız. Herkesin yaşadığı yerde memnun etme anlayışıyla mahallelerin imarı, şehir donatılarının tesisi ve tip köy evleri projesini yapacağız. İlçemizde yok olmaya yüz tutan tarihi evlerimizden bazılarını restore edeceğiz. İlçemize modern bir kapalı Pazar alanı kazandıracağız. Belediyede bürokratik işlemleri azaltacağız. İlçemize ağız ve diş sağlığı kazandırmak için çalışma yapacağız. İlçemize bir kültür merkezi kazandıracağız. Çubuk’un turizm ve kültür haritasını çıkaracağız. Aydos ve Mire Dağları, Aktepe, Karagöl gibi Çubuk kırlarına kültür ve doğa gezileri düzenleyerek, Ankaralıların gözde mekanı haline getirilmesi ve yayla turizmini geliştireceğiz. Kuşaklar ve komşular arası kaynaşmayı sağlayacağız. Çubuk Ormanları projesi kapsamında 5 yılda 5 orman oluşturacağız. Okumayı teşvik ve kültür gelişimi için ‘Kültür ve Kitap Günleri’ projesini hayata geçireceğiz. Tarihi Türk hamamını ilçemize kazandıracağız. Sosyal hizmetler merkezini ilçemize kazandıracağız. İlçemizin değişik bölgelerine şehir terasları yapacağız. Çubuk Agat taşı kullanarak, Agat Kalesi yapacağız. Yöresel ürünler pazarı yapacağız. İlçemize açık hava gösteri merkezi kazandıracağız. İlçemize açık ve kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Çubuk Stadyumunun ve kapalı spor salonunu Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği yaparak amatör spor kulüplerini de kapsayacak şekilde yeniden yaparak işlevsel hale getireceğiz’’ diye konuştu.

tuncay-acehan01-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum