Gazze Milli Davamızdır

                                                                  (Alçakların Sonu)

 

“Alçak” dediğim, Yahudiler değil Siyonistler ve onların Ortadoğu’ya bela ettikleri Siyonist İsrail yönetimidir.İkisi birbirinden çok farklı.

 

Yahudiler Tevrat’a ve ahirete inanırken; Siyonistler hiçbir kitaba ve öldükten sonra dirileceklerine de inanmıyorlar.Onların dini Rockefeller dini,imanları da güç ve para.

En önemli fark bu.

 

İHH,sadece zulüm gören Müslümanlara değil tüm dünyada zulüm gören herkese yardım etmek amacıyla kurulmuş bir vakıf. (İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)

 

İHH, insanlıktan nasibini alamamış zalim Siyonist rejiminin zulmü altında kalan Gazze’ye tamamen barışçıl amaçlarla insani yardım götürdü.

 

Uluslararası bir organizasyon yapmış ve bütün dünyanın dikkatini Gazze’ye çekmek istemişti.Bu nedenle elli ülkeden katılım sağlanarak büyük bir iş başarılmıştı.Gazze’ye insanlık gidiyordu ve insanlığın öldüğü yere yeniden insanlık götürüyorlardı.

 

Ama insanlığın dünyadaki tek düşmanı Siyonizm, uluslar arası sularda onlara dur demekle yetinmiyor;öldürüyor,yaralıyor ve esir alıyordu.Öldürülen insanlıktı,yaralanan insanlığın vicdanı,esir alınan da.Onların hepsi bir kahramandı.Ölenler şehit oldular, herkesin gitmek istediği yere gittiler.Esirler aramıza döndüler,yaralılar dönecek.

 

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı,yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Ve hepsini de tebrik ediyorum bu muhteşem başarılarından dolayı.

Tabii Bülent Yıldırım’ı da.(Muhteşem İHH başkanı)

 

Bir Çubuk’lu olarak Çubuk’umuzu Mavi Marmara’da temsil eden ve bizleri onurlandıran yaralı Abdülhamit Ateş kardeşimle,yaralı Ali Ekber Yaradılmış ağabimize de Rabbimden acil şifalar diliyorum.Ve şükranlarımı ifade ediyorum Çubuk’un bağrına taktıkları iki gazi madalyasından dolayı.Ve teşekkürler onları getirmek için Telaviv’e giden Dr.Fatih Somuncu kardeşime.

 

Gelenleri dinledik ve alçak Siyonizm’in vahşetine bir kez daha şahit olduk,lanet olsun hepsine.

 

Bu olay doğuracağı sonuçlar itibarıyle gerçekten muhteşem bir zaferdir.

 

Filistin ve Gazze davası bundan böyle sadece Müslüman halkların davası olmaktan çıkacak ve tüm Müslüman devletlerin davası haline gelecektir.

 

Siyonist İsrail rejimi tüm dünyada dışlanacak ve yalnızlığa terk edilecektir.Hiç kimse bu rejimi savunamayacaktır.

 

 

 

Sonuçta Siyonist İsrail devleti yıkılacak ve yerinde tam bağımsız bir Filistin Devleti ile Siyonizm’den arındırılmış bir İsrail Devleti kalacaktır.O da Ortadoğu’nun bir parçası olacak ama barışı hiçbir zaman tehdit etmeyecektir.

 

Peki bu sonuca ulaşmak için bundan sonra neler yapılmalıdır?

 

Öncelikle hükümetin kriz yönetimi konusunda göstermiş olduğu takdire değer başarıyı,Yahudileri Siyonistlerden ayırarak sadece Siyonist İsrail yönetiminin cezalandırılması hususunda da göstermesi gerekecektir.Takdire değer bir ceza verilemezse İHH nın şimdiki başarısı da akim kalacaktır.

 

Bu cezalar neler olabilir?

 

İsrail büyükelçimizin çekilmesi,İsrail büyükelçisinin de sınırdışı edilmesi ve İsrail ile olan tüm siyasi,askeri,ekonomik ve kültürel ilişkilerin -İsrail yönetimi değişinceye kadar şartına bağlanarak- dondurulması.İsrail mallarının boykot edilmesi.

 

Aynı kararın 5 Haziran da yapılacak Arap Birliği toplantısında tüm Arap ülkeleri tarafından da alınmasının sağlanması.

 

Uluslar arası hukuktan kaynaklanan hakların alınması.

 

MOSSAD’ın yaptırdığından şüphelenilen İskenderun saldırısı ile Hatay’daki papaz cinayetinin derhal aydınlatılması,suçluların cezalandırılması.

 

MOSSAD’ın ülkemizde olabilecek tüm provokatif eylemlerinin önlenmesi ve ülkenin bu ajanlardan temizlenmesi -hem halkımızın beklentisi hem de- İsrail’e verilebilecek en iyi cezadır.

 

Bu önlemlerin ardından dünyanın Siyonist şirketlerinin bir bir battıklarına,Siyonist İsrail yönetiminin devrildiğine,bağımsız bir Filistin devletinin kurulduğuna şahit olacağız.İnşaallah.

Yeter ki kararlı olalım.

Bu yazı toplam 2404 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.