Ziraat Odasında Görev Değişimi

Ziraat Odasında Görev Değişimi

Ankara'nın Çubuk ilçesi Ziraat Odası Başkanlığı'na Orhan Gülle seçildi.

Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Ziraat Odası Olağan Genel kurulu'na tek aday olarak katılan Gülle, 55 delegenin tamamının Oyunu alarak Çubuk Ziraat Odası'nın yeni başkanı oldu.

Genel Kurulun ardından devir teslim için Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki oda binasına geçilirken, odanın 22 yıldır başkanlığını yürüten Ünal Bal gözyaşları içinde rozetini yeni başkan Orhan Gülle'nin yakasına taktı.

İcralık bir odayı 22 yıl önce devraldığını ve döneminde borçları ödeyerek oda binasını aldıklarını anımsatan Bal, "Bugün benim en sevinçli günüm. Anlımın akıyla odayı gönül rahatlığıyla daha önce başkan yardımcılığımı yapan güvendiğim bir arkadaşıma bırakıyorum. Kolay değil 22 yılım bu odada geçti. Bununda hüznü içerisindeyim, gözyaşlarım bundan" dedi.

Çubuk Ziraat Odası'nın yeni başkanı Orhan Gülle ise tarım sektörünün zor ve sıkıntılı olduğunu belirterek, Çubuk'taki tüm çiftçilerin sorunlarını dile getirip çözüm üretmek için çaba sarf edeceklerini ifade etti. Gülle, "Bu yarışta bayrağı biz devraldık. İnşallah bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapacağız. Sorunları biliyoruz ve çözümleri için de elimizden geldiği kadar çalışacağız" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum