Zamlara protesto çağrısı

Zamlara protesto çağrısı

Tüketicilerden telefon zammına tepki. TÜDEF Genel Başkanı Çetin, Telekom’un konuşma ücretine yaptığı yüzde 5’lik zammı protesto ettiklerini bildirerek, tüketicilerden de sabit telefonları kullanmamalarını istedi

ANKARA - Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, Telekom"un konuşma ücretine yaptığı yüzde 5"lik zamma tepki gösterdi. Çetin, Türk Telekom"un gerekçesini açıklayamadığını, zammı protesto ettiklerini bildirerek, tüketicilerden de “kazıklanmamalarıö için sabit telefonları kullanmamalarını istedi.

TÜDEF Genel Başkanı Ali Çetin yaptığı açıklamada, Telekom"un hem sabit ücret ve hem de konuşma ücreti talep ettiğini, sabit ücret tahsili yoluyla haksız kazanç elde ettiğini belirtti. Bu konuda tüketici lehine mahkeme kararı olduğuna dikkat çeken Çetin, şöyle dedi:

“Telekom sabit soygunun sonunun geldiğini gördüğü için şimdiden tedbir almaya başlayarak konuşma ücretlerine yüzde 5 zam yaptı. Zammın gerekçesi yoktur ve olmazda. Zam keyfidir ve tüketiciyi daha çok "yolmaya" yöneliktir. Telekom hiçbir gerekçe açıklayamamıştır, açıklayamaz. Çünkü, yalan söylemek durumunda kalacaktır. Bu soygun üstüne soygun demektir. Zammı şiddetle protesto ediyoruz. Tüketicileri sabit hatlardan kazıklanmamaları için sabit telefonlardan konuşmamaya, protesto etmeye çağırıyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.