Zabıta'dan Yeni Yıl Denetimleri

Zabıta'dan Yeni Yıl Denetimleri

Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni yılla birlik'te ilçede faaliyet gösteren İş yerleri, pastane ve lokantalarda denetimlerini sürdürüyor

Denetimlerde amaçlarının esnafa ceza yazmak değil, genel standartlarda hizmet vermelerini sağlamak olduğunu ifade Zabıta Müdürü Orhan Ünal "Bu çalışmaların yapılmasında en önemli etken hemşehrilerimizin sağlığıdır. Lokanta, pastane gibi gıda maddelerinin satıldığı iş yerleri ekiplerimizce sık sık denetlenmektedir. Denetimlerde esnafımızın sağlık koşullarına ve temizliğe azami dikkat ettiklerini görmekteyiz. Bu da bizi oldukça sevindirmektedir. Esnafımıza bu konuda gösterdikleri titizlik nedeniyle teşekkür ediyorum. Ayrıca iş yeri açma ve çalışma ruhsatı konusunda da esnafımızı eksiklerini gidermesi konusunda ikaz ediyoruz. Esnafımızın eksikliklerini gidermesine yardımcı oluyoruz. Hemşehrilerimiz gıda maddelerini temin ettikleri işletmeleri kendileri denetlemeli ve uygun olmayan yerlerden alışveriş yapmamalıdır" dedi.

Denetimlerde işletmelerin genel sağlık koşullarına ve hijyen şartlarına uygunluğunun yanı sıra işyeri ruhsatlarının olup olmadığını da kontrol ediliyor.


.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum