Zabıta Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Zabıta Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Daha önce İşletme Müdürlüğü olarak kullanılan binaya Zabıta Müdürlüğü taşındı.

Daha önce İşletme Müdürlüğü olarak kullanılan ve kanal, su ve ulaşımın Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından İşletme Müdürlüğünün lav edilmesi ile boşalan iki katlı hizmet binasına Zabıta Müdürlüğü taşındı.


Daha önce İşletme Müdürlüğü olarak kullanılan ve kanal, su ve ulaşımın Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından İşletme Müdürlüğünün lav edilmesi ile boşalan iki katlı hizmet binasına Zabıta Müdürlüğü taşındı. Yaklaşık 8 ay önce binanın içerisinde yapılan tamirat ve tadilatın ardından hizmete giren Zabıta Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Başkanvekili Halil Soba, müdürlük çalışanlarına hayırlı olsun dedi.
Başkanvekili Soba, İşletme Müdürlüğünün kapatılması ile yaklaşık 500 metrekare kullanım alanına sahip olan hizmet binasının tamirat ve tadilatının maliyetinin yaklaşık 75 bin TL'yi bulduğunu kaydetti. Açıklamasında Soba, Zabıta Müdürlüğü'nün yeni binasında vatandaşlara daha etkin ve verimli hizmet vereceğini kaydetti. Bu arada konuşmasında belediyenin çalışmaları hakkında da bilgiler veren Soba, ""Daha öncesinden ve üç aylık dönemde birlikte güzel işlere imza attık. Hiçbir vatandaşın ve çalışanımızın kalbini kırmadan herkese aynı mesafede tüm birimlerimizle birlikte görevimizi layık"ı ile yaptığımızı düşünüyorum. Üç aylık Başkanlığım döneminde belki bir yılda yapılamayacak hizmetlere birlikte imza attık. İller Bankasından gelen gelirde yaşanan eksilmelere ve diğer tüm olumsuzluklara rağmen belediye çalışanlarımızın yüzünü güldürmek için ikramiyelerini verdim""diye konuştu.


Konuşmasının ardından Zabıta Müdürlüğü ve Kademe Amirliği Personelinden helallik isteyen Soba"ya, çalışanları ""Helal Olsun"" diye yanıt verdi. Daha sonra yeni hizmet binasında incelemelerde bulunuldu. Zabıta Müdürü Orhan Ünal binayı gezdirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bir bayan 29 personeli bulunan Zabıta Müdürlüğü'nün 2 katlı yeni hizmet binasında daha verimli çalışacağı kaydedildi.

H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum