Yüzmek İçin Girdiği Gölette Can Verdi

Yüzmek İçin Girdiği Gölette Can Verdi

Çubuk'ta, 15 arkadaşıyla birlikte yağmur suyu ile dolan gölete giren ilköğretim öğrencisi Yunus Demirci (12) boğuldu

Alınan bilgiye göre, Akkuzulu Mahallesi'nde oturan ilköğretim öğrencisi Yunus Demirci, 15 arkadaşı ile Tombak Taş mevkiinde yıllar önce köylüler tarafından kum almak için açılan ve yağmur suyu ile dolduktan sonra hayvan sulamak için kullanılan gölete yüzmeye gitti. Kafasının üzerine atladığı gölette çamura saplanan Yunus Demirci bir anda gözden kayboldu. Arkadaşlarının bağırması üzerine olay yerine gelen vatandaşlar, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Daha sonra olay yerine gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bağlı dalgıçlar gölette arama yapmaya başladı. Aramaların ardından Yunus Demirci'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Demirci ailesinin en küçüğü olan Yunus Demirci'nin sudan çıkartılmasıyla göletin başında bekleyen yakınları ve mahalle sakinleri gözyaşlarına boğuldu.

Akkuzulu İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Çelik, küçük Yunus'un okulun en başarılı ve disiplinli çocuklarından biri olduğunu söyledi.

Arkadaşının hayatını kaybettiğine bir türlü inanamadığını söyleyen, aynı sınıfa giden arkadaşı Ethem Onbaşı, 'Arkadaşım öğretmen olmayı çok istiyordu. Her konuda en başarılı öğrenciydi. Çok üzgünüm' dedi. Yunus Demirci'nin yarın toprağa verilmesi bekleniyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum